Įtėvių namas prieš ir po rekonstrukcijos

Nepriteklius nepakišo kojos sėkmingam gyvenimui. Jayvee Lazaro Badile II užaugo įtėvių šeimoje. Jo biologiniai tėvai nusprendė sūnaus neauginti, ir atidavė jį įvaikinimui. Sulaukęs vos trijų mėnesių, Jayvee jau turėjo mylinčius tėvus – Nanay ir Tatay. Nors patys gyveno skurdžiai įrengtame ir apstatytame vos dvidešimties kvadratinių metrų kambarėlyje, jame vietos atrado ir dar vienam šeimos nariui. Tėvams prekiaujant gatvėje ir papildomai dirbant viešbutyje, šeima vos sudurdavo galą su galu. Nepaisant to, jie dėjo visas pastangas, kad įsūnis gautų išsilavinimą ir galėtų sėkmingai kurti savo gyvenimą. Pradėjęs studijuoti, Jayvee mokėsi ir dirbo, taip palengvindamas įtėvių naštą.

Baigęs mokslus, jaunuolis sėkmingai įsitvirtino darbo rinkoje. Įdėjęs daug sunkaus darbo ir gavęs vertingų gyvenimo pamokų, jis neilgai trukus tapo tikru sėkmės lydimu draudimo įmonės vadybininku, ir pajuto tvirtą pagrindą po kojomis. Tačiau svarbiausia, kad susikūręs sau pilnavertį gyvenimą, jis nepamiršo savo šaknų – Jayvee visada palaikė ryšius su savo įtėviais, kurie aukojo viską, kad tik šis nugyventų kitokį gyvenimą nei vaikystėje. Praėjusiais metais dėkingas įsūnis nupirko žemės ir pradėjo namo statybą – namo, apie kurį visada svajojo jį auginę Nanay ir Tatay. Vaikystę praleidęs kukliame būste, kuriame gyveno antisanitarinėmis sąlygomis, Jayvee turėjo svajonę tėvams nupirkti erdvų ir gražų namą, kuriame jie galėtų gyventi niekuo nesirūpindami ir laimingi.

Metų pabaigoje jis savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo nuotrauka ir įrašu: „Kai Nanay ir Tatay mane įsivaikino, gyvenimas nebuvo geras. Nanay – prekeivė, Tatay – nešikas. Dabar, kai turiu galimybę jiems atsilyginti už viską, ką dėl manęs padarė, užtikrinsiu, kad jie gyventų geriau, nei kada svajojo.“ Įrašą lydinčioje nuotraukoje – nuotraukų koliažas, kuriame – fotografija iš jaunystės ir dabartinių kelionių akimirkos. Įrašas gana greitai tapo itin populiariu: jis sulaukė beveik 100 tūkst. reakcijų ir 35 tūkst. pasidalijimų. Laimingas vyriškis pasakojo, kad už namą sumokėjo grynaisiais, o jo statybos truko metus. „Name – 7 miegamieji, ir iš senųjų namų parsivežėme vienintelį daiktą – televizorių, kurį tėvams padovanojau praėjusių švenčių proga.“ Dabar jo įtėviai mėgaujasi pilnaverčiu gyvenimu, gyvena erdviuose ir stilinguose namuose, kuriuose mėgsta susirinkti visa šeima. Taip pat su įsūniu jie leidžiasi į egzotines keliones po įvairius pasaulio kampelius.

Laiminga šeima mėgaujasi kardinaliai pasikeitusiu gyvenimu, apie kurį galbūt niekada nė nesvajojo. Sėkmingai kopęs karjeros laiptais, dėkingas įsūnis nepamiršo savo vargstančių įtėvių, ir ši pamokanti istorija įkvėpė daugelį žmonių.

Jayvee Lazaro Badile II archyvo nuotr.

Taip pat skaitykite: 162-jų milijardierių rankose – pusė viso žmonijos turto

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: