Elektroninės sąskaitos už vandenį
(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

UAB „Kauno vandenys“ kviečia gyventojus, atsiskaitančius už sunaudotą vandenį bei nuotekų tvarkymo paslaugas, aktyviau naudotis elektroniniu paštu gautomis sąskaitomis.

Žmogui tereikia elektroninio pašto adresu gyventoju.saskaitos@kaunovandenys.lt informuoti bendrovę apie sutikimą ir nurodyti savo adresą arba mokėtojo numerį.

Bendrovės atstovai teigia, kad tai puikus būdas sąskaitas gauti greičiau. Be to, atsisakę popierinių sąskaitų, žmonės prisidės prie Lietuvos miškų išsaugojimo.

„Bendrovės klientais yra apie 100 tūkstančių gyventojų. Jau beveik dešimt metų raginame žmones atsisakyti popierinių sąskaitų, tačiau kol kas tik beveik 9 tūkstančiai kauniečių sąskaitas gauna elektroniniu paštu. Gerokai aktyvesnės tik mūsų bendrovės paslaugomis besinaudojančios įmonės“, – teigė UAB „Kauno vandenys“ Abonentų skyriaus viršininkė Elena Švažienė.

Tarp bendrovės teikiamų paslaugų vartotojų yra daug vyresnio amžiaus žmonių, dalis vartotojų namuose neturi prieigos prie interneto arba nemoka naudotis kompiuteriu, todėl nesitikima, kad ateityje įmonė gyventojams sąskaitas siųs tik elektroniniu paštu. Tačiau E. Švažienė atkreipia dėmesį į tai, kad tokia paslauga gyventojams aktyviai siūloma ir dėl vis labiau kylančių pašto paslaugų įkainių.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: