Fotokonkursas tarptautinės Taikos dienos proga
(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Rugsėjo 21-oji – Jungtinių Tautų organizacijos globojama tarptautinė taikos diena, kurios metu pasaulis raginamas nutraukti visus karinius veiksmus, pamiršti neapykantą ir susimąstyti apie pasaulį be smurto ir karo. Šiaulių Didždvario gimnazijos Debatų klubas organizuoja šios dienos paminėjimą ir prašo kiekvieno iš Jūsų prisidėjimo.

Labai dažnai girdime, jog viena simbolinė diena metuose negali pakeisti nieko, jog pasaulis be smurto – neįgyvendinama svajonė.

Šia akcija siekiama pakeisti šį mąstymą, suteikti galimybę vietinei bendruomenei suvokti, jog žmonių, tokių kaip jie, tikinčių taikos idėja, visame pasaulyje yra daugybė.

Griebkite draugą už rankos ir nusifotografavę kartu atsiųskite savo nuotrauką. Nusifotografuokite keliese laikydami plakatą, skelbiantį taikos dieną arba sustokite į taikos ratą ir įsiamžinkite.

Suteikite visą laisvę vaizduotei, vienintelis prašymas – tegul Jūsų nuotrauka kaip nors perteikia tai, jog Jums rūpi Taika pasaulyje.

Visos nuotraukos bus rodomos mokykloje rugsėjo 21-ąją, o visi prisidėję gaus prezentaciją su visomis nuotraukomis iš visų pasaulio kampelių.

Nuotraukas siųsti šiuo adresu: dg.peace.day@gmail.com Būtina parašyti iš kur esate.

Šiaulių Didždvario gimnazijos Debatų klubo informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: