Organizatorių archyvo nuotr.

Artėja Kalėdos… Šventė, kai yra įteikiama bene daugiausiai dovanų. Ir iš tiesų, juk jų gavėjų ratas būna labai platus: į jį patenka ne tik šeimos nariai ar giminės, bet ir draugai, kaimynai, kolegos bei verslo partneriai, kuriems įteikiamos solidžios verslo dovanos (spauskite, jei domina platesnė informacija apie jas). Tačiau dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad svarbu ne tik tai, ką jūs dovanojate – ne ką mažiau svarbu, kaip viskas supakuota. Kitais žodžiais tariant, dovanų pakavimas yra ne ką mažiau svarbus procesas nei dovanų paieška. Tad, jei ieškote sprendimų, kaip originaliai, įdomiai, patraukliai bei kokybiškai supakuoti kalėdines dovanas, turime jums keletą idėjų.

Kaip elgtis, jei dovanosite kuponą?

Ne paslaptis, kad didelė dalis žmonių yra linkę manyti, kad pati geriausia dovana ta, kurios labiausiai trokštama. Ir tai tikrų tikriausia tiesa, tačiau ne paslaptis ir tai, kad tikrai nei visiems žmonėms pavyksta išrinkti tas dovanas, kurios ir būtų pačios trokštamiausios. Tačiau tokiais atvejais visada yra puiki išeitis. Tai – dovanų kuponai, kurie suteikia žmonėms galimybę išsirinkti tai, ko jie trokšta labiausiai. Taigi, būtent todėl dovanų kuponai yra labai paplitusi dovana. Na, o, jei ir jūs nuspręsite būtent tokią dovaną, tai turime keletą idėjų, kaip ją supakuoti. Jei turite daugiau laiko, patys padarykite dovanų vokelį, į kurį ir įdėsite šį kuponą. Ir tuomet vokelį apklijuokite pasirinktu dovanų popieriumi. Galite būti tikri – tai supakuota dovana atrodys ypač šventiškai bei žaismingai (arba solidžiai, jei pasirinksite vienspalvį dovanų popierių). Na, o, jei neturite laiko vokelių gamybai, tuomet rinkitės įprastus jau pagamintus vokus, tačiau suteikite jiems asmeniškumo bei išskirtinumo, papuošdami juos savo pačių popierinėmis snaigėmis arba eglutėmis.

Kaip elgtis, jei dovanosite savo pačių pagamintus saldumynus?

Dauguma žmonių renkasi ir dar vieną puikų sprendimą – dovanoja savo pačių pagamintus saldumynus. Žinoma, tokią dovaną taip pat reikia į kažką supakuoti ir tas kažkas galėtų būti dovanų dėžutės. Šiandien jos sudaro kaip niekada didelį pasirinkimą, todėl tikrai rasite, iš ko pasirinkti. Jei vertinate praktikumą, galite išrinkti metalinę, medinę ar plastikinę dovanų dėžutę, kurią dovanos gavėjas galės vėliau panaudoti kitiems tikslams, pavyzdžiui, laikyti smulkius virtuvės reikmenis. Na, o tuo atveju, jei šiai dovanai norite suteikti daugiau asmeniškumo, tuomet puikiai tiks vienspalvė dėžutė, kurią galėtumėte dekoruoti pačių pagamintomis kalėdinėmis iškarpomis.

Kaip elgtis dovanojant daiktus?

Žaislai, kosmetikos rinkiniai, išmanieji įrenginiai, smulki buitinė technika – tai tik vos keli pavyzdžiai, kurie taip pat dažnai įteikiami kaip dovana. Tačiau, kur ir į ką visa tai supakuoti? D-naisuiai tokie gaminiai jau būna supakuoti į dėžes. Tad viskas, ką jums belieka padaryti, tai – tik supakuoti juos į šventinį dovanų popierių (kad dovanos gavėjas taip pat greitai ir lengvai negalėtų atspėti, ką gaus), ir papuošti džiovintų vaisių riekelėmis, eglutės šakelėmis ar cinamono lazdelėmis.

Kaip elgtis, jei dovanojate vyną?

Vynas – tai dar viena dovana, kuri taip pat labai populiari šios šventės proga. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad bene patogiausias ir greičiausiai būdas supakuoti tokią dovaną įteikimui yra dovanų maišeliai buteliams, kurių ypač didelį pasirinkimą, rasite užsukę į Pigu.lt. Tačiau taip pat reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad būtent šie maišeliai paprastai turi patogumą garantuojančias rankenėles ir būtent jas galima išnaudoti ne tik tam, kad būtų patogu neštis su savimi dovaną, bet ir tam, kad dovana atrodytų dar estetiškiau – tiesiog prikabinkite prie jų savo gamintus atvirukus ar dekoracijas.

Užsakymo Nr. KMC210213

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: