(c) Organizatorių archyvo nuotr.

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas plečia studijų galimybes Laikinojoje sostinėje – nuo naujųjų mokslo metų pasiūlys naują bakalauro studijų programą ir pradės vykdyti tarptautinės magistrantūros studijas.

„Kaunas – akademinis miestas, vienijantis didelę akademinę bendruomenę ir traukiantis norinčiuosius studijuoti iš visos Lietuvos. Matome stiprų potencialą mūsų universiteto plėtrai būtent šiame mieste, – teigė ISM rektorius dr. Nerijus Pačėsa. – ISM savo veiklą pradėjo Kaune, jame gyvena ir didelė dalis mūsų akademinių darbuotojų, todėl džiaugiamės, kad universitetas čia dar labiau sustiprins savo pozicijas ir studijų pasiūlą“.

Nuo rudens ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas pradės vykdyti naują Tarptautinio verslo ir komunikacijos bakalauro studijų programą anglų kalba. Ši programa truks 3,5 metų – tai leis greičiau tęsti studijas magistrantūroje ar anksčiau pradėti kaupti darbo patirtį. Programos studentai bent vieną semestrą turės praleisti studijuodami pagal mainų programą užsienyje ar atlikdami praktiką kitoje šalyje esančioje bendrovėje. Iki šiol Kaune buvo galima rinktis Finansų ir apskaitos, Ekonomikos bei Verslo vadybos bakalauro studijų programas.

ISM nuo rugsėjo Kaune taip pat pradės rengti tarptautinės magistrantūros studijas, kurios iki šiol vyko tik Vilniuje. Tarptautinės rinkodaros ir verslo magistrantūros programa vyks anglų kalba. Ją baigusieji turės galimybę gauti ne tik ISM, bet ir BI Norwegian School of Management arba INSEEC Paris (INSEEC verslo mokyklos Pryžiuje) diplomus. Vadovams, norintiems pagilinti žinias ir kompetencijas, bus siūloma speciali vadovų magistrantūros programa.

ISM šį šeštadienį, sausio 22 dieną, dalyvaus Kaune vyksiančioje „Aukštųjų mokyklų mugėje“ (LKKA lengvosios atletikos manieže, Aušros g. 42,). Universiteto atstovai teiks informaciją apie bakalauro studijų programas, kvies susipažinti su studentams sudaromomis galimybėmis dalyvauti studentų mainų programose, tobulintis pripažintuose užsienio universitetuose.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: