© James Bullough

Amerikietis menininkas James Bullough pristato seriją vaizdingų kūrinių, kurie perteikia žmogaus charakterį ir išgyvenimus.

James Bullough – Amerikoje gimęs menininkas, tačiau gyvena ir dirba Berlyne, Vokietijoje. Jaunas kūrėjas savo karjerą pradėjo, kaip tikina, įkvėptas smelėtų miesto grafitti. Visa energija, kuri atsispindi kūriniuose yra kilus iš miesto, kuriame jis gimė – Vašingtono.

Menininkas tikina, kad viską, ką išmoko studijuodamas ypatingai vertina, tačiau savo kūriniuose stengiasi perteikti visai kitokį meną bei patobulino realistinės tapybos, aliejinių dažų techniką. James Bullough moka teisingai sujungti detales, judėjimą bei spalvą, todėl tai leidžia sukurti dinamiškus,  impresionistinius meno kūrinius.

James pristato naujausią savo kūrinių kolekciją “Riba”, kurioje atsispindi iškraipyti, kruopščiai užbaigti atvaizdai, kurie  pristato žmogaus dvasią, išgyvenimus, sujungia žmogaus proto ir kūno ryšį.

James Bullough išsiskiria kitokiu požiūriu į meną ir perteikia savo kūrinius pristatydamas žmogų, kaip palaužtą asmenybę, kuris gyvenime patiria egzistencinį lūžį, žlugimą, asmeninį pažeidimą. Tačiau menininkas tikina, kad visas šias emocijas perteikia nerišliuose kūriniuose, kuriuose atsispindi judėsys, ryškios emocijos, kurios leidžia paslėpti sunkius išgyvenimus.

Meninkas iš Amerikos, James Bullough, neseniai pristatė savo meno kūrinį Kalifornijoje ir sulaukė didelės sėkmės bei pagyrimo už pažangų techninį aspektą.

1

2

3

4

5

6

8

9

12

Taip pat skaitykite: Menininkas šimtus valandų kuria hiperrealistinius portretus, naudodamas Renesanso techniką

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: