(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Lietuvos futbolo federacija kviečia šalies futbolo ir sporto bendruomenę į suvažiavimą, kuris vyks šį penktadienį, kovo 5 d., Nacionalinėje futbolo akademijoje Kaune.

Lietuvos futbolo apskričių federacijų bei klubų, sporto asociacijų atstovai, treneriai, teisėjai, sporto ir vidurinių mokyklų mokytojai, sirgaliai, sporto žurnalistai, savivaldos ir valstybinių įstaigų atstovai – visi, neabejingi futbolui, sportui, vaikų užimtumui renkasi į Kauną bendrai diskusijai dėl Lietuvos futbolo strategijos 2010 – 2020 m.

Futbolo bendruomenė jau turėjo galimybę pareikšti savo nuomonę apie dabartinę futbolo situaciją Lietuvoje rudenį vykusioje apklausoje išsakę savo pastabas ir pasiūlymus.

Remiantis išsakytomis mintimis buvo išskirtos keturios pagrindinės futbolo vystymo kryptys: masiškumo ir profesionalumo didinimas, futbolo kultūros ugdymas bei infrastruktūros plėtra.

Šį penktadienį futbolo bendruomenė sieks suformuoti konkrečius tikslus bei uždavinius, kurie leistų pasiekti pagrindinį tikslą – iki 2020 metų futbolą įtvirtinti kaip populiariausią sporto šaką Lietuvoje.

Visą suvažiavimo dieną truksiančiose diskusijose ir darbo grupėse išanalizuoti projektai bei pasiūlymai guls į bendrą Lietuvos futbolo strategiją 2010 – 2020 m. Planuojama, kad šalies futbolo entuziastų nubraižyta šios sporto šakos ateities vizija su konkrečiais tikslais ir uždaviniais bus patvirtinta šių metų gegužę vyksiančioje Lietuvos futbolo federacijos kasmetinėje konferencijoje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: