(c) Krs.lt archyvo nuotr.

Kauno rajono savivaldybei švenčių laukimas tapo dar džiugesniu ir viltingesniu – Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas tūkstantasis šiais metais gimęs kūdikis. 1005 mažyliai pasaulį išvydo 1996 metais, po to – nesiekdavo šio gražaus skaičiaus.

Tūkstantasis gimimo liudijimas atiteko garliaviškei Editai Stagniūnaitei. Mergytė – pirmagimė Dovilės ir Dariaus Stagniūnų šeimoje ir pirmoji Stagniūnų, su kuriais jauna šeima ir gyvena, anūkė.

Mažylę nuo pat gimimo lydi magiškas skaičių žaismas – ji gimė 2010-12-12, 12 valandą.

Parenkant vardą ,,kaltininke“ tapo žymioji manekenė Edita Vilkevičiūtė, Stagniūnų giminaitė. Beje, mažylė taip pat turi duomenų tapti manekene – gimė 55 centimetrų.

Tūkstantąją šių metų naujagimę ir jos tėvelius pasveikino Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas, Civilinės metrikacijos skyriaus vedėja Skirmantė Subačienė, Garliavos seniūnė Rasa Reda Grigienė. Jie įteikė dovanų ne tik mažylei, bet ir tėveliams.

Savivaldybės atstovus maloniai nustebino jaunieji Stagniūnai. Dovilė paprašė svečius Editos albume įrašyti palinkėjimus mažylei.

Baigiantis gruodžio 29–ąją Civilinės metrikacijos skyriaus darbuotojos buvo užregistravę jau 1003 kūdikius. Tai teikia vilties, kad 2010 metais bus sumuštas ir 1996 metų rekordas.

Kauno rajono savivaldybės informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: