Organizatorių archyvo nuotr.

Kauno menininkų namuose (V.Putvinskio g. 56) kovo 5 d., antradienį, 18 val., septyni skirtingų kartų atlikėjai susitinka naujame projekte „Bitlai su kanklėmis“. Dalyvaus: kanklininkės  Lina Žilinskaitė ir Asta Jonkutė, vokalistai Stepas Januška ir Kęstutis Zubavičius, pianistas Motiejus Bazaras, bosistas Mykolas Bazaras ir perkusininkas Arvydas Joffė. Kviečiame.

Bilietus galima įsigyti Kauno menininkų namų „Mūzų svetainėje“ (I–IV 10–13 val., 14–17 val., V 10–13 val., 14–16 val. ir prieš renginį), o taip pat visose TIKETA kasose (aptarnavimo mokestis iki 4 Lt). Bilieto kaina 25 Lt (su nuolaida moksleiviams, studentams, senjorams, žmonėms su negalia ir turintiems „Daily Card“ nuolaidų kortelę – 20 Lt). Informacija tel. (8–37) 22 31 44, www.kmn.lt

Niekam, tikriausia, neateitų mintis iš naujo pristatinėti kultinio ketverto iš Liverpulio „The Beatles“. Jų dainos svarbios visoms kartoms, kaip grupė ir kiekvienas „bitlas“ atskirai užtikrintai įsitvirtino muzikos istorijoje, o tokie kūriniai kaip „Help“, „Love me do“, „Let it be“ pradedamos brazdinti gitara jau mokykloje.

Šiandien tai klasika, kuri skamba įvairių atlikėjų repertuare, skambinama ir gatvės artistų ir simfoninių orkestrų. Naujausias projektas, ketinantis prisiliesti prie „The Beatles“ aukso fondo ne tik savaip interpretuoja grupės kūrybą, bet ir įneša unikalius vietos elementus – kankles. „Bitlai su kanklėmis“ suvienijo septynių talentingų, žinomų, skirtingų kartų atlikėjų pajėgas. Projekte dalyvauja kanklininkės  Lina Žilinskaitė ir Asta Jonkutė, vokalistai Stepas Januška ir Kęstutis Zubavičius, pianistas Motiejus Bazaras, bosistas Mykolas Bazaras ir perkusininkas Arvydas Joffė.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: