(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Audiovizualinių studijų centras “Kurkuria” siekdami vienyti Kino megėjus ir profesionalus kviečia visus į Kino klubą Kaune. Ši vieta skirta tiems, kuriems nesvetimi intelektualūs pokalbiai ir meninę vertę turintys filmai.

Kino klubas – tai vieta, kurioje renkasi žmonės mėgstantys kokybišką kiną. Kino klubo tikslas vienyti žmones, kurių filmų domėjimosi lygmuo nesibaigia ties kūrinio pavadino žinojimu – tai vieta žmonėms, kurie suinteresuoti sužinoti daugiau apie žiūrimo filmo autorius, vaidinančius jame aktorius, techniką, siužeto subtilybes ir pikantiškas detales.

Šiame klube būsite supažindinti ne tik su kino klasika ar populiariaisiais filmais, bet ir su nematytais, mažai kam žinomais, tačiau kokybiškais filmais. Jei žiūrimas filmas sukels jausmus, šokiruos, papiktins ar, priešingai, patirsite katarsį, po filmo vyks diskusija, kiekvienas nevaržomai galės išsakyti savo nuomonę.

Kas antrą savaitę Kino Klube sulauksime svečio – kino kritiko, buvusiojo Snobo nakties vedėjo, žurnalisto, filmų garsintojo Ryčio Zemkausko, kuris padės pažvelgti į žiūrimą filmą kitu kampu arba režisieriaus, kuris betarpiškai supažindins su savo kūryba (Sauliaus Drungos, Igno Miškinio ir kt.).

Kino klubo nariai neapsiribos tik filmų žiūrėjimu, nariai bus nuolat informuojami apie naujausius filmus, festivalius, renginius susijusius su kino menu, taip pat norintiesiems yra galimybė lankyti Kino meno studijas, plačiau: http://www.kurkuria.lt/kinas/

KINO KLUBAS vyksta kiekvieną ketvirtadienį nuo 19val.
Kino klubo nario mokestis – 20lt mėnesiui.
Vieta: ASC “Kurkuria”, Daukšos 26 – 1, Senamiestis, Kaunas.

Šilta aplinka, karšta arbata ir verdantys galvose filmai laukia visų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: