(c) KaunoŽinios.lt archyvo nuotr.

Jau šį savaitgalį, spalio trisdešimtą dieną, Kauno širdyje – Laisvės alėjoje – duris atveria naujas neformalus klubas “Ups club”. Klubo atidarymo renginyje su trenksmu pasirodys “Freaks On Floor” bei Rhytmicable DJ’s.

“Ups Club” – tai nauja ir bene pirma alternatyvios koncepsijos vieta Kaune. Klubo vadovybė tikisi pritraukti kuo daugiau laisvos mąstysenos žmonių ir atlikėjų, būtent tam, kad susikurti patiems sau šiltus ir širdžiai mielus antrus namus. “Lankytojus stengsimės pritraukti ne “kosminėmis” kainomis, prabangiais blizgučiais ar pusnuogėmis merginomis, tai tiesiog šilta vieta visiems pasiilgusiems paprasto bendravimo ir natūralių emocijų” – teigia klubo vadovybė.

Klubo veikloje numatyti renginiai vyks ne tik įprasto pobūdžio vakarėlių stiliumi, ateityje numatytos įvairios veiklų rūšys, tokios kaip koncertai, teatras, neformalus kinas, ar net subkultūrų festivaliai. Jau Lapkričio 21 dieną klubo didžiojoje salėje pasirodys jau klasika vadinami hip hop’o atlikėjai iš Jungtinių Amerikos Valstijų “Dead Prez”, kurie savo politiniais ir net šiek tiek šokiruojančiais tekstais spėjo užkariauti nė vieno klausytojo širdį visame pasaulyje.

Visai neseniai muzikinėje padangėje pasirodę „Freaks on Floor“ jau spėjo pasiautėti didžiausiuose gimtinės ir užsienio renginiuose. Su itin charizmatišku vokalistu priešakyje ir britiškai stilingu įvaizdžiu jau dabar „Freaks on Floor“ savo vakarėliuose priverčia šokinėti klausytojus aukščiau nei daugelis scenos senbuvių.

Savo kūryboje „Freaks on Floor“ be didesnių eksperimentų maišo gitarinį roką ir funk improvizacijas, tačiau šis paprastumas ir yra pagrindinis grupės ginklas. Kiek aštrokos, bet lengvai kramtomos kompozicijos, iš karto patraukia dėmesį ir suteikia energijos šokti. Justas Jarutis, Rokas Jasiūnas ir Rokas Beliukevičius, arba kitaip „Freaks on Floor“, savo muziką apibūdina kaip alternative party always. „Grojame tai, kas mums yra malonu, ir norime išreikti save savo dainomis“, – trumpai savo kūrybą pristato muzikantai.

Spėję apšilti kojas Vokietijos, Prancūzijos ir Anglijos klubų scenose, „Freaks on Floor“ toliau kuria ir koncertuoja Lietuvoje. Muzikantai yra ne vienos lietuviškos radijo stoties numylėtiniai, o kiekvienas jų pasirodymas sulaukia milžiniško publikos susidomėjimo. Šį kartą jie neaplenkia Kauno, ir be didelių kliučių sutiko dalyvauti renginyje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: