(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Pirmadienį Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas priėmė jaunimo atstovus, renginio „Kauno naktys” organizatorius ir įteikė jiems padėkos raštus.

„Malonu su jumis susitikti. Dėkoju, kad jūsų iniciatyva išaugo į konkretų veiksmą. „Kauno naktys” buvo tikrai įspūdingas renginys. Aš jame dalyvavau, savo akimis viską mačiau. Šis renginys drąsiai gali konkuruoti su „Kauno miesto diena”. Renginių metu labai svarbu saugumo jausmas. Gerai, kad prisidėjo Šaulių sąjunga, apie tai kalbėjau ir su policija. Mačiau, kad žmonių nuotaika renginio metu buvo pakili. Džiaugėsi ir įstaigų savininkai, kai nebuvo prekybos, niekas jų įstaigų neužstatė kioskeliais”, – kalbėjo meras A. Kupčinskas.

Renginio organizatoriai sakė, kad Kaune daug meno mokyklų, meno kolektyvų, todėl jie stengėsi, kad visiems būtų sudarytos sąlygos pasireikšti.

Renginio „Kauno naktys” organizatoriai tikisi, kad dabar rasti rėmėjų dabar bus lengviau, nes kai kurių įmonių vadovai klausė, kodėl jie nepakviesti.

Jaunimo atstovai, renginio „Kauno naktys” organizatoriai turi ir kitų sumanymų dėl Laisvės alėjos atgaivinimo, tačiau nori, kad kol kas visa tai liktų paslaptyje.

Susitikimo metu buvo kalbėta ir apie kai kurias kultūros įstaigas, Laisvės alėjos rekonstrukciją ir Nemuno salos ateitį.

Danutė Marcinkevičienė

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: