(c) LFF archyvo nuotr.

Šeštadienį Palangoje ilsėsis ne visi – šalia gelbėjimo stoties užvirs Lietuvos paplūdimio futbolo A lygos antrojo turo kovos, kuriose dalyvaus aštuonios komandos.

Į varžybas antrajame ture įsijungs ir dvi pirmajame ture negalėjusios dalyvauti komandos – Vilniaus „Fakyrai“ ir Klaipėdos „Mekreda“. Antrąjį turą praleis „Šiaulių“ ekipa.

Po pirmojo turo čempionate pirmauja po dvi pergales iškovojusi Kauno „Vilija“, po vieną laimėjimą iš tiek pat galimų savo sąskaitoje turi Vilniaus komandos „Rings“ ir „Igol“. Jau pirmosiose rungtynėse „Vilija“ susitiks su „Rings“, o 14 valandą 10 minučių dvi sostinės ekipos grumsis tarpusavyje.

„Antrasis turas neretai būna vienas įdomiausių, nes jame iškovotų pozicijų komandos vėliau jau gali ir nebepaleisti. Tuo labiau, kad viskas taip susiklostė, jog šiame ture bus daugiau rungtynių“, – sakė Lietuvos salės futbolo asociacijos (LSFA) varžybų vykdymo vadybininkas Nikolajus Biriukovas.

Antrojo turo rungtynėms teisėjaus FIFA kategorijos arbitras Romualdas Cviklinskis, taip pat Algimantas Kontvainas, Aleksandras Radiušas ir Vladimiras Gerasimovas.

Trečiasis ir paskutinis varžybų turas numatomas rugpjūčio 7 dieną. Čempionato nugalėtojai atstovaus Lietuvai Baltijos šalių turnyre.

2010 m. Lietuvos paplūdimio futbolo A lygos 2-ojo turo tvarkaraštis

Palanga, liepos 24 d., šeštadienis

10:00 val. 1 aikštelė: Kauno „Vilija“– Vilniaus „Rings“ 2 aikštelė: Vilniaus „Fakyrai“– Klaipėdos „Mekreda“.
10:50 val. 1 aikštelė: Vilniaus „Igol“ – Palangos „Nykštukas“; 2 aikštelė: Vilniaus „Snoras“ – Kazlų Rūdos „SC-STIHL“
11:40 val. 1 aikštelė: „Vilija“ – „Mekreda“; 2 aikštelė: „Fakyrai“ – „Rings“.
12:30 val. 1 aikštelė: „Igol“ – „SC-STIHL“; 2 aikštelė: „Nykštukas“ – „Snoras“.
13:20 val. 1 aikštelė: „Vilija“ – „Fakyrai“.
14:10 val. 1 aikštelė: „Igol“ – „Rings“; 2 aikštelė: „Snoras“ – „Mekreda“.
15:00 val. 1 aikštelė: „SC-STIHL“ – „Nykštukas“.

Lietuvos futbolo federacijos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: