(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Kauno miesto savivaldybėje V. A. Graičiūno aukštoji vadybos mokykla organizavo mokslinę – praktinę konferenciją “Sėkmingas verslas – valstybės ilgalaikio klestėjimo sąlyga”.

Konferenciją atidarė V.A. Graičiūno aukštosios vadybos mokyklos direktorė Eugenija Vagnerienė ir Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, kurie, pasidžiaugdami jaunimo aktyvumu ir žingeidumu, palinkėjo nuolat tobulinti savo kompetencijas, domėtis aktualijomis, prisidėti prie gerovės visuomenei ir Kauno miestui kūrimo.

Kauno meras supažindino su pastaruoju metu Kauno miesto savivaldybės pasiekimais ir artimiausiais planais bei palinkėjo jaunimui nelikti abejingais ne tiek šalies, tiek miesto klausimais.

Konferencijos metu užduotas klausimas “kokias savybes turi turėti verslininkas, kad ištvertų tokiame pasaulyje?” sulaukė skirtingų konferencijos dalyvių pasisakymų, tačiau iš esmės buvo sutarta dėl šių aspektų: verslininkų motyvacija, žinios, įgūdžiai ir asmeninės savybės yra svarbios dedamosios kuriant ir palaikant verslą, nes žmogiškasis faktorius nenuginčijamai turi įtakos verslo sėkmei ir valstybės klestėjimui.

Pakviesdama garbingus svečius – politikus, verslo aplinkos atstovus, akademinės aplinkos atstovus ir žmogiškųjų išteklių valdymo specialistus, V. A. Graičiūno aukštoji vadybos mokykla suteikė jaunajai kartai galimybę susipažinti su antreprenerystės samprata, versle būtinomis kompetencijomis, verslo galimybėmis ir sėkmingo verslo pavyzdžiais.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: