(c) ISM SA archyvo nuotr.

Kalėdos, tai metas, kada norisi nudžiuginti tuos, kuriems ypač reikalingas dėmesys. Nors dažnai girdime kalbant, kad Lietuvoje stinga pilietiškumo ir socialinės atsakomybės, norime parodyti, kad studentai yra aktyvūs savo miesto bendruomenės nariai. “Įsitraukę į socialinius projektus, šią veiklą tęsime ir už universiteto sienų, jau dirbdami ar turėdami savo verslą“, – sakė ISM studetų komanda.

Gruodžio 29-ąją dieną ISM studentai apsilankė Kauno savivaldybės vaikų globos namuose. Čia mažieji sulaukė dovanų, kartu žaidė, dainavo bei pildė ilgiausią dovanų ir norų sąrašą. Studentai buvo šiltai sutikti su pačių kurta programa mažiesiems, kartu atvykusiu Seneliu Šalčiu, bet ir nustebinti vaikų sukurtais pasirodymais. “Sunku buvo išvykti iš vaikų globos namų, kadangi vaikai buvo labai laimingi ir nenorėjo, kad išvažiuotume, planuojame apsilankyti pas vaikus dažniau” – teigė ISM studentai.

Gruodžio 30- ąją dieną ši gerumo akcija buvo pratęsta bei įgyvendinta Kauno Panemunės senelių namuose, dėka VŠĮ Verslo Laboratorijų Centro direktoriaus, ISM studento Luko Narkevičiaus, kuris šią Kalėdinę akciją inicijuoja jau antrus metus. Seneliai turėjo galimybę pamatyti koncertą, kurį surengė dvi talentingos merginos: pianinu skambino Virginija Unguraitytė, o dainas atliko solistė Simona Radisauskaitė. Po koncerto studentai aplankė neįgalius senelius, įteikė kalėdines dovanėles bei kartu leido laiką.

Prie ISM studentų gerumo akcijos dovanėlėmis prisidėjo ir tokios įmonės kaip UAB koncernas “SBA”, UAB „Jakelio žvakės“ , UAB „Skinija“ , UAB „Selita“, VšĮ Verslo Laboratorijų Centras bei UAB “Epifarma”.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: