zalgiris.lt archyvo nuotr.

Per šias keliolika dienų daviau daug interviu, atsakinėjau į komentatorių klausimus, susitikau su komandos sirgaliais, tačiau iki šiol jaučiu, kad daugeliui sunku mane suprasti.

Pabandykite patikėti bent vienu dalyku. Tai, ką dabar darau, darau dėl „Žalgirio“, dėl krepšinio ateities. Ne aš griaunu krepšinį, jis jau sugriautas. Ant šantažo, grasinimų ir baimės pamatų ilgai nestovės joks darinys. Anksčiau ar vėliau ateis „šiek tiek“ kitokio krepšinio galas.

Su jūsų ar be jūsų pritarimo aš kovosiu už sportą, už vertybes, kurių haliucinacijose paskendę kvestionuotojai niekada nesupras.

Daug minčių šiomis dienomis išsakiau su aštria ironija, nes puikiai suprantu – kad ir ką sakyčiau daugelis nesistengs manęs suprasti. Tačiau patikėkite – man rūpi „Žalgiris“.

Turiu patirties ir versle, ir sporte. Tikiu, kad „Žalgiryje“ padaryti esminiai pokyčiai duos pačius geriausius rezultatus. Tik leiskite man nors metus dirbti. Drąsiai ir sunkiai. Nepamirškite to, ką aš jau nuveikiau, nors kiekvieną „rytą“ stengiamasi ir bus siekiama tai paneigti.

Taip, „Žalgiryje“ yra daug bėdų ir sunkumų. Jie rimti ir realūs. Jų neįveiksime lengvai ir per trumpą laiką. Tačiau žinokite – aš nesustosiu.

Nors kvestionuotojai visus mano pasakymus bando paversti išprotėjusio Buratino svaičiojimais, tačiau aš vėl pakartosiu: per finalo seriją jie dar kartą apgavo bei apvogė Lietuvą. Pagrindinis jų ginklas – melas, kurį visiems pateikia kaip didelio proto išraišką. Remdamiesi tuo melu atima iš žmonių didžiausią turtą – gebėjimą blaiviai mąstyti.

Jeigu jie nebijo versti sukčiauti teisėjus, matant tūkstantinei sirgalių miniai, tai ką jiems reiškia ištisus penkerius metus šantažuoti žaidėjo šeimą. Nepavyko pasiekti, kad „Žalgiris“ bankrutuotų. Dabar sužlugdyti komandą jie siekia per sirgalius. Nepasiduokite jiems. Mąstykite.

Jei žaidėjas prisipažįsta man, ateis laikas, kai jis išdrįs atverti tiesą visiems. Kito kelio jis neturi, nes nuodėmė slėgs jį patį iki mirties.

Nebijokite. To noriu paprašyti visų, kurie turi ką pasakyti, bet spaudžiami kvestionuotojų viešai meluoja, išsigina savo žodžių. To aš niekada nedarysiu. Aš pasirinkau viltį ir darbą, o ne baimę.

Šie „pasaulio valdovai“ nesuvokia, jog jų likimas jau pažymėtas – jų vaikai ir anūkai gimsta su tokiomis pat iškreiptomis vertybėmis.

Mažasis vunderkinde Jonai Vainauskai, perduokite savo tėvams: žmogaus nugalėti neįmanoma, jūs galite tik jį apgauti ar apjuodinti. Man belieka tik su gailesčiu žvelgti į jus.

Jei niekšai apsijungia, tai sąžiningiesiems tiesiog privaloma vienytis. Aš kreipiuosi į tuos, kurie pakliuvote į jų šantažo pinkles ar tiesiog jus apgavo: žaidėjus, teisėjus, kitus žmones.

Tuo pačiu priminsiu, kaip prieš dešimt metų tie patys veikėjai kartu su EBSW įvykdė planą – perėmė, išparceliavo ir sunaikino 70 proc. gamyklų, fabrikų, bankų. Už tuos pinigus pripirko TV kanalų, laikraščių. Ir dabar geriausi jų draugai – buvusieji ir dabartiniai veikėjai, kurie jų ložėje duoda priesaiką jiems tarnauti.

Jie kovoja ne už sportą, o kaip „teisingai“ paskirstyti biudžeto pinigus jų kontroliuojamoms grupuotėms, kaip valdyti sirgalius, kad į valdžią ateitų jų remiami veikėjai. Kalbu ne tik apie „Žalgirį“, kurį jie stengėsi sužlugdyti ar bent jau valdyti penkerius metus, bet apie jūsų pačių Tėvynę. Nejaugi jūs norite likti vergais amžiams ir maitinti šiuos kvestionuotojus.

Intelektuale stiklinėmis akimis, nesirengiu daugiau atsakinėti į jūsų pareiškimus. Už mane tai padaro žmonės. Būtinai paskaitykite, ką apie jus mano.

Manęs jūs nenugalėsite, kol aš tikiu, jog yra tiesa ir ieškosiu jos. Ir tik jos!

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: