Tarptautinei neįgalių žmonių dienai skirtas renginys -
(c) Urtės Latkauskaitės archyvo nuotr.

Gruodžio 3 d., Kauno „Žalgirio“ arenoje, vyks Tarptautinei neįgalių žmonių dienai skirtas renginys – „Aš esu!“.

Dalyvaus ir neįgaliųjų organizacijos ir profesionalūs atlikėjai.

Nuo 14 valandos didžiojoje scenoje koncertuos neįgaliųjų žmonių meno kolektyvai, vyks kūrybos darbų paroda – mugė, kurioje bus galima įsigyti įvairių meno dirbinių, rankdarbių ir tokiu būdu paremti neįgalius jų autorius.

Gruodžio 3-iąją prisiminsime neįgalių žmonių globėjus, šeimos narius – visus, kurie savo pastangomis padeda neįgaliesiems integruotis į visuomenę. Artimųjų pagalba, valios jėga ir viltis – visa tai reikalinga bet kuriam iš mūsų, kad galėtume siekti tikslo, tobulėti ir netgi pagelbėti kitam.

Į vakarinį koncertą neįgaliesiems, juos lydintiems asmenims, neįgaliųjų organizacijoms įėjimas nemokamas, bet su kvietimais, kuriuos galite pasiimti Donelaičio g. 60. Kitiems įėjimas – su bilietais (platina bilietupasaulis.lt).

Renginyje „Aš esu!“ 19 valandą vyks garsių Lietuvos atlikėjų dovanotas koncertas, kurio metu savo gražiausius kūrinius atliks Virgilijus Noreika, Lilija Gubaidulina, Raminta Vaicekauskaitė, Vaidas Vyšniauskas, Liudas Mikalauskas, Tomas Tuskenis, Jurijaus Smorigino choreografinių projektų teatras „Vilniaus baletas“, Šv. Kristoforo kamerinis orkestras, Kvinta, Vytautas Matuzas, Martynas Beinaris, Vudis, Bartas, Grūdas, Anatolijus, Žvaigždžių mokyklos šokėjai, Ilja Aksionovas, Linas Adomaitis, Džordana, Regimantas Šilinskas, Vytautas Šiškauskas, grupė Thundertale.

Lėšas, gautas už renginio koncerto bilietus, numatome skirti visišką negalią turintiems Lietuvos žmonėms.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: