Peterio Fazeko nuotr. / Pexels.com archyvo nuotr.

Mes, moterys, turime savo reikalavimus, kuriuos lemia mūsų poreikiai ir netgi tai, kokios kai kurios iš mūsų esame asmenybės. Prieš pasirašydami dokumentus, turėtumėte atsižvelgti į keletą svarbių detalių. Žemiau pateikiame jas.

Ko Tau reikia?

Daugelis žmonių pervertina savo poreikius ir perka daugiau transporto priemonių nei reikia. Paprastai tai reiškia, kad reikia mokėti daugiau iš anksto ir daugiau už eksploatacines išlaidas.

Prisėskite ir gerai apsvarstykite, kaip ir kam būtent jį naudosite, pvz., ar Jums tikrai reikia trijų eilių sėdynių, ar darbui atlikti pakanka vidutinio dydžio pikapo, o ne viso džipo. O kai kurie hečbekai turi beveik tiek pat krovinių talpos ir vidaus erdvės, kiek ir mažas visureigis, bet nekainuoja tiek daug.

Kas gali būti painu?

Tarp transporto priemonių segmentų vienas painiausių gali būti krosoveris, kurį automobilių gamintojai iš pradžių sugalvojo apibūdinti tai, kas yra didesnis už automobilį, bet ne toks didelis kaip visureigis. Jie dažnai juos naudoja pakaitomis: dvi transporto priemonės gali būti panašios, bet vienas automobilių gamintojas gali pasakyti „SUV“, o kitas – „crossover“.

Kaip atlikti bandomąjį važiavimą?

Bandomasis važiavimas yra ne tik testavimas, bet ir kelių etapų procesas. Pirmiausia atsineškite visus savo daiktus, kuriuos paprastai vežate į savo transporto priemonę. Sulauksite juokingos reakcijos, bet Jūs ketinate išleisti nemažus pinigus ir todėl turite įsitikinti iki galo. Galbūt puodelių laikiklius sunku pasiekti arba nėra kur dėti rankinės.

Atsineškite vaikišką kėdutę ir įsitikinkite, kad ją lengva užfiksuoti transporto priemonėje. Daugelis jų nėra tinkamai įrengti vaikiškoms kėdutėms tvirtinti, o tai kelia pavojų vaikams. Jei naudojate naminių gyvūnėlių nešioklę, įsitikinkite, kad ji telpa puikiai. Pažiūrėkite, ar yra kur pasidėti telefoną ir ar patogūs įkrovimo prievadai.

Patikrinkite net tokias, atrodo, menkavertes detales kaip valytuvai. Turbūt nesinorėtų nusipirkus mašiną vykti į autoservisą keisti nusidėvėjusiu blogai valančių langus valytuvų.

Įsitikinkite, kad iš vairuotojo sėdynės matote visą kelią. Kai kuriose transporto priemonėse yra storas A statramstis (tas, kuris įrėmina priekinį stiklą) ir gali sukurti akląją zoną, ypač jei išorinis veidrodis yra Jūsų matymo linijoje.

Jei nerandate tinkamos sėdėjimo padėties, Jums gali prireikti elektrinės sėdynės. Saugos diržas neturi skaudžiai ir nepatogiai rėžti kaklo. Kai kuriose transporto priemonėse yra reguliuojamo aukščio diržai (pažiūrėkite, kur jis pritvirtintas prie statramsčio, kad pamatytumėte, ar yra mygtukas, kurį suspaudžiate arba patraukiate, o tada pastumkite diržą). Jei tai nepadeda, apsvarstykite kitą transporto priemonę. Automobilis turi būti pirmiausia saugus ir patogus pagrindiniam šios transporto priemonės vairuotojui.

Įsitikinkite, kad automobilis, kurį svarstote įsigyti, turi kablį. Tai labai pravartu ištikus nelaimei kelyje, nes be vargo išsikviesite partnerį ar kitą artimą žmogų Jums padėti, t. y. Nutempti Jūsų sugedusią mašiną. Taip sutaupysite labai daug pinigų, nes nereiks kviesti specialios mašinos, kuri nugabentų į artimiausią servisą – tokios paslaugos labai daug kainuoja. Jei vis tik išsirinktas automobilis atitinka visiškai visus Jūsų norus ir pageidavimus, tačiau neturi kablio irgi nėra didelė bėda, nes juos galima primontuoti vėliau! Apie tai daugiau galite sužinoti autoviskas.lt elektroninėje parduotuvėje https://autoviskas.lt/farkopas/kabliai-automobiliams .

Užsakymo Nr. KMC220108

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: