Trumpo metražo komedijų festivalis „LOL filmai“

Festivalis „LOL Filmai“ – tai pirmasis Lietuvoje trumpo metražo komedijų festivalis. Organizatoriai kviečia visus, turinčius idėjų ir mėgstančius kurti, prisidėti prie festivalio ir savo kūryba: “Jei turi idėjų ir humoro jausmą, bet nerandi kur save išreikšti, šis festivalis kaip tik tau. Griebk filmuojantį įrenginį: kamerą, telefoną ar fotoaparatą ir rodyk, ką moki, svarbiausia, kad būtų linksma. „LOL filmai“ yra festivalis, kuris tave priims tokį, koks tu esi.”

Sukurta komedija turi būtų ne ilgesnė kaip 3min. Organizatoriai trumpų filmų laukia iki vasario 15d. Juokingiausias komedijas išrinks ekstravagantiškasis filmo “Zero” režisierius Emilis Vėlyvis, maištautojas Saulius Drunga, susukęs filmą “Anarchija Žirmūnuose”, kūrybingoji Jūratė Samulionytė, sukūrusi pirmąjį foto filmą filmą Lietuvoje, bei dviem sidabrinėmis gervėmis apdovanotas, filmo “Artimos šviesos“ režisierius Ignas Miškinis. Visų, kurie sugebės nubaidyti žiemos miegą sukeltu juoku, laukia vertingi ir keliantys nuotaiką prizai.

Nuo vasario 19d. linksmiausiais komedijas bus galima išvysti kino teatre Cinamon, kur ir vyks apdovanojimai.

Festivalio „LOL Filmai“ metu žiūrovai pamatys lietuvišką pilno metražo komediją „Parodyk mane“. Nepaisant to, kad šio filmo biudžetas buvo minimalus, vyriausiam komandos nariui yra 21-ieneri, prodiuserei vos 18 metų, o režisierius kol kas neturi net ir tiek, šis filmas jau sulaukė didelio susidomėjimo. Filme „Parodyk mane“ vaidina ir profesionalūs Lietuvos aktoriai ir šou atstovai: Dj Black B, Andrius Žiurauskas, Ramūnas Šimukauskas, Birutė Prekevičiūtė ir Večeslavas Čistovas. Filmo pristatymą galima rasti čia.

Platesnė informacija bei nurodymai, kur ir kaip siųsti savo trumpas komedijas: www.lolfilmai.lt.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: