Dovanota kalytė Liusė
(c) Organizatorių archyvo nuotr.
Liusė

Birželio 8 d. trečiadienį „Gyvūnų globėjų asociacija“ su baikeriais Kauno vaikų globos namams „Atžalynas“ padovanojo šunelį vardu Liusė. Šeimos neturintys vaikai patys taps globėjais ir rūpinsis kalyte.

Dvejų metų kalytė Liusė atvyko lydima griausmingo „Aliens“ klubo motociklų griausmo su Julium Urbaičiu priešaky.

„Šią akciją pavadinčiau: iš vienų globos namų į kitus. Nenusiminkite, kad gyvenat vaikų namuose ir eikite į priekį iškėlę galvą. Jūs turite lygiai tokias pačias galimybes įgyvendinti savo svajones. Linkiu Jums kovoti ir nepasiduoti. Svajonių įgyvendinimas gali pareikalauti didelio darbo, pastangų ir atkalumo“ – kalbėjo Julius Urbaitis.

Vaikų globos namų direktorė Dalia Pajedienė apie naują augintinę vaikams nieko nepranešė. Tai buvo staigmena, kurią vainikavo vaikų šypsenos ir plojimai.

„Atėjusi dirbti į vaikų globos namus „Atžalynas“ iš karto pasakiau, kad tikruose namuose turi būti augintinis. Žiūrėsime kaip sekasi prižiūrėti naują globotinį. Ateityje planuojame įsigyti ir daugiau augintinių, kurie, tikiu, padės vaikams suvaldyti emocijas. Esu įsitikinusi, kad Liusei užteks vaikų meilės. Tuo pačiu ir šunelis suteiks šilumos, bus geras draugas ar, netgi, pašnekovas“ – pasakojo D. Pajedienė.

Šventės metu vyko „Nuaras“ kinologų pasirodymas su dresuotas šunimis. Vaikai buvo įtraukti į pasirodymą ir žavėjosi šunelių paklusnumu. Juliaus Urbaičio paraginti baikeriai vėžino vaikus motociklais. Šventę užbaigė piknikas lauke ir vaišės.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: