(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Šiandien Vyriausybės rūmuose įteikti Lietuvos prekybos įmonių asociacijos (LPĮA) organizuoto konkurso „Populiariausia prekė ir tekėjas 2009″ nugalėtojų apdovanojimai.

„Džiaugiuosi, kad mes Lietuvoje išlaikome gražią tradiciją ir vertiname, kad geriausia prekė – lietuviška, o geriausias šūkis „pirk prekę lietuvišką”. Lankantis užsienyje ne kartą teko girdėti daug gerų žodžių apie lietuviškų prekių kokybę, aukštus standartus. Tikiuosi, kad tos geriausios prekės, kurios yra populiariausios, ims ir atpigs”, – sveikindamas konkurso nugalėtojus sakė Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius. Geriausiems tiekėjams jis įteikė Ministro Pirmininko medalius.

Geriausią prekę ir geriausią tiekėją Prekybos įmonių asociacija rinko pirmą kartą. Konkurse dalyvavo beveik 750 prekių ir 91 tiekėjas. Šio projekto metu buvo išaiškinti 72 populiariausi produktai pieno, mėsos, duonos, gėrimų, šokoladinių plytelių ir kitose kategorijose. Tarp nugalėtojų yra 17 lietuviškų prekių. „Populiariausios prekės 2009″ ženklas žymi pirkėjų įvertintas, noriai perkamas ir nuolat vartojamas prekes, jų pasitikėjimą šių produktų kokybe.

Populiariausio tiekėjo titulai suteikti dešimčiai įmonių: UAB „Vilniaus duona” (duonos tiekėjas), UAB „Biovela” (mėsos gaminių tiekėjas), UAB „Vesiga” (pagardų tiekėjas), UAB „Amber pasta” (makaronų tiekėjas), UAB „Malsena plius” (miltų tiekėjas), UAB „Vičiūnai ir Ko” (atvėsintos ir šaldytos produkcijos tiekėjas), UAB „Anira” (aliejaus tiekėjas), AB „Nordic Shugar Kėdainiai” (cukraus tiekėjas), UAB „Vilniaus majonezo gamykla” (majonezo tiekėjas), AB „Actas” (acto tiekėjas).

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: