Balandžio 21 d., ketvirtadienį „Versli Lietuva” lankysis Kaune. Šeštasis iš dešimties numatytų visoje Lietuvoje renginių vyks viešbutyje „Park Inn”, adresu Donelaičio g. 27, kur nuo pat ryto pramogų pasaulio atstovai, patyrę ir jaunieji verslininkai dalinsis žiniomis ir įkvepiančiomis verslo istorijomis.

„Verslumas tikrai nepriklauso nuo to, ar esi kilęs iš didmiesčio, mažo miestelio ar kaimo. Kita vertus, didmiestyje atsiveria daugiau galimybių kurti verslą, nes čia didesnė rinka, daugiau potencialių verslo partnerių, tiekėjų ar prekybininkų. Verslumas yra įgyjamas – tik vienus nuo vaikystės skatina aplinka, o kitus reikia padrąsinti kurti savo ateitį patiems. „Versli Lietuva” renginiai sukuria terpę, kurioje susitinka drąsintojai ir tie, kuriems reikia paskatinimo ir informacijos, kaip pradėti verslą, – kalbėjo vienos iš renginių ciklą organizuojančios įstaigos „Eksportuojančioji Lietuva” direktorius Paulius Lukauskas.

„Nors kauniškiai tikrai verslūs, tikiuosi, kad šis renginys suteiks visą reikalingą informaciją pradedančiajam verslininkui ir sustiprins dialogą tarp regioninių, valstybinių institucijų ir vietos ūkio subjektų ir taip dar labiau paskatins verslumą Kauno regione, nes Kaune rinkai plėstis dar tikrai yra erdvės”, – sakė Kauno miesto savivaldybės meras Rimantas Mikaitis.

Kaune ekspertas Arvydas Būta iš tarptautinio ISM vadybos ir ekonomikos universiteto pasakos, kaip gimsta idėjos, socialinį verslą pristatys „Skamp” grupės narys Vilius Alesius, savo verslo istorija dalinsis UAB „ART 21″ direktorius Augustas Alešiūnas, kiti pranešėjai pasakos apie naujojo verslo modeliavimą, naujas finansines galimybes pradedant verslą, verslumo ir idėjų ypatumus, dalinsis kita naudinga informacija.

Į renginius kviečiami visi, kurie planuoja kurti savo verslą ar tiesiog nori pasisemti žinių, sudalyvauti ir įgyti naudingos patirties. Renginių programos atskiros dalys bus orientuotos į esamus, būsimus verslininkus ir jaunąją kartą – moksleivius, studentus.

Penkiuose šio „Versli Lietuva” ciklo renginiuose jau apsilankė beveik 4000 žmonių, buvo išdalinta 316 pirmųjų verslo metų paslaugų krepšelių-čekių. Po Kauno „Versli Lietuva” dar lankysis Palangoje, Alytuje, Ukmergėje ir Tauragėje.

Visų renginių metu veikia konsultaciniai punktai ir šurmuliuoja „Pavasarinė mugė”, kurioje lietuviškos produkcijos kviečia įsigyti Lietuvos ūkininkai. Renginio dalyviams įteikiamas specialiai parengtas verslo pradžios vadovas „Aš pradedu verslą!” dalinami pirmųjų verslo metų nemokamų paslaugų krepšeliai potencialiems verslininkams.

Jau nuo pirmojo „Versli Lietuva” renginio veikia informacinis numeris verslui 8 700 77 001, taip pat atnaujinta svetainė adresu www.verslilietuva.lt, kur būsimiems ir esamiems verslininkams pateikiama visa reikalinga informacija.

Visi renginiai nemokami.

“Versli Lietuva” informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: