(c) Zalgiris.lt archyvo nuotr.

Rugsėjo 28d., pirmadienį, į radijo eterį sugrįžta jau ketvirtąjį savo sezoną pradėsiantis ,,Žalgirio radijas“. Tiesioginė valandos trukmės laida klausytojų ausis pasieks gerokai pasikeitusi. Kiekvieną darbo dieną nuo 17 valandos radijo stoties „TAU“ eteryje (102.9 FM) Jūsų laukia žaidėjų ir trenerių, krepšinio ekspertų komentarai, karščiausios naujienos iš „Žalgirio“ stovyklos, varžovų analizės, prognozės, žaidimai, prizai bei siurprizai.

Valandos trukmės „Žalgirio radijo“ laidoje šiemet dirbs ne vienas, kaip įprasta, o du vedėjai. Jie – šią vasarą surengtoje atrankoje nugalėję ir jūsų simpatijas pelnę abiturientai – Karolis ir Justas. Šio sezono „Žalgirio radijas“ žada būti kaip niekada interaktyvus. „Žalgiris.lt“ rubrikoje klausytojams bus siūloma išreikšti savo nuomonę ,,Žalgiriui“ aktualiomis temomis, diskutuoti ir laidos metu viešai išsakyti savo poziciją svarbiausiais komandos klausimais.

Taip pat laukia dar daug naujų bei atnaujintų rubrikų: ,,7 KREPŠINIO DIENOS“, ,,TAIKINYS“, ,,EUROLYGADIENIS“, ,,IŠ KARTOS Į KARTĄ“, ,,UŽRIBIS“ ir dar begalė kitų naujienų, apie kurias sužinosite jau šį pirmadienį 17 val. įsijungę radijo stotį ,,TAU“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: