Lapkričio 30-osios naktį PuntoJazz palėpės scenoje išstos trys gerą roką grojančios grupės:

BON JEANS

Bon Jeans superprojektas – tai poprock veteranai, atliekantys garsiausius Bon Jovi, Def Leppard kūrinius, spėjusius tapti pasauliniais hitais. Tai eiles prestižinių muzikinių apdovanojimų pelnę Ramūnas Grybauskas (vokalas, bosinė gitara) bei Dalius Mintaučkis (pritariantis vokalas, klavišiniai), taip pat jaunosios kartos roko gitaristas, amerikiečių gitarų “Charvel” lietuviškas reklaminis veidas – Mr. Jumbo (Giedrius Balčiūnas), 2007 metais spėjęs nukauti geriausio Lietuvos gitaristo titulą, apšilti kojas pas lietuviško hardroko legendas S.B.S. ir sudalyvauti LNK projekte – „Muzikos akademija“ ir, žinoma, Robertas Dusevičius (mušamieji), kuris yra dirbęs su begale garsių Lietuvos atlikėjų (Richie Mack Band, Age, Tina Turner project, 16 Hz, Tigro metai, Sindrome of Chaos ir t.t.). Ilgamečiai profesionalai susibūrė ir debiutavo 2009 metais vykusiose „Baikerių naktyse“. Nuo to laiko projektas yra laukiamas ir geidžiamas ne tik Lietuvos miestuose, tačiau maloniai kviečiamas koncertuoti kaimyninėse šalyse. Repertuare skamba, tiek Bon Jovi bei Def Leppard projektai, tiek autorinės senos ir naujos dainos akustinėje programoje.
http://bonjeans.lt/

ANDREW FLAME

Jauna vaikinų grupė kuria dainas Pop/Rock stiliuje ir jau yra ne kartą koncertavę Lietuvos didžiuosiuose renginiuose kaip „BikeShow Millenium“, „Kauno dienos“ arba „Tamsta muzika“. Šiuo metu „Andrew Flame“ nariai, yra būgnininkas Vaidas Kasparavičius, klavišinininkas Ignas Andriukevičius, bosistas Marius Grybauskas ir pagrindinis gitaristas bei vokalistas Andrius Grybauskas.
Grupės kolektyvas teigia, kad jų požiūris į muziką yra be galo profesionalus, kiekvienais metais keliaudami po pasaulinius workshopus muzikantai pasisemia daug patirties ir įgyja naujų įgūdžių. Grupės lyderis Andrius Grybauskas mokėsi su tokiais įžymiais pasaulio gitaristais kaip Paul Gilbert arba Guthrie Govan, pasak atlikėjo, kiekvienas susitikimas su tokiomis garsenybėmis padeda atrasti save, kaip muzikos kūrėją iš naujo.
https://www.facebook.com/AndrewFlameMusic

RECK4LESS

Sodrus moteriškas vokalas, energingi būgnų ritmai ir agresyvios gitaros rifai – tai pagrindiniai komponentai sužavėję amerikiečių alternatyvaus roko grupės „The Pretty Reckless“ gerbėjus. Šią muziką gyvai perkelt į lietuvišką sceną nutarė ir kauniečiai „Reck4less“. „Make Me Wanna Die“, „Just Tonight“, „My Medicine“ – tai tik keletas pasauliniais hitais tapusių „The Pretty Reckless“ dainų, kurias atlieka lietuviškoji ketveriukė. Tiesa, jie neapsiriboja tik šio roko kolektyvo kūriniais ir į savo repertuarą įtraukė scenos grandų Patti Smith, Neil Young bei kitų atlikėjų dainų.
http://www.reck4less.lt/

ĮĖJIMAS 10 LT.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: