Organizatorių archyvo nuotr.

Kol visa Lietuva ruošiasi tradiciniams mamyčių dienos koncertams, Kaunas kaupia jėgas išskirtiniam mamos dienos paminėjimui – orientaciniam žaidimui visai šeimai “ĄŽUOLYNAS GYVAS!“

Renginio organizatoriai kviečia visas aktyvų laisvalaikį gamtoje mėgstančias kauniečių šeimas pirmąjį gegužės sekmadienį atvykti į Ąžuolyno parką ir mamos dieną paminėti kiek kitaip. Renginio dalyvių lauks ne tik smagus orientavimosi žaidimas su linksmomis ir intriguojančiomis užduotimis trasoje, bet ir spalvinga muilo burbulų fiesta, įdomiosios chemijos šou, vaikų pop ir šokių grupių kolektyvų pasirodymai. Susirinkusius dalyvius rėmėjai pavaišins skania gira ir šviežiomis bandelėmis, o greičiausiai orientavimosi žaidimo užduotis įveikusios komandos bus apdovanotos išskirtiniais prizais.

Ąžuolyno parkas renginiui pasirinktas neatsitiktinai – miesto širdyje žaliuojantis vienas seniausių ir didingiausių parkų Lietuvoje yra puiki poilsio vieta. Tai didžiausias miesto teritorijoje esantis ąžuolynas visoje Europoje (apie 770 ąžuolų)! Pasinaudokite proga praleisti smagią sekmadienio popietę drauge su visa šeima.

Renginio centras bus įsikūręs šalia Ąžuolyno sporto ir sveikatingumo centro, orientacinio žaidimo pradžia – 12 val. Į orientacinio žaidimą „Ąžuolynas gyvas“ vyksta išankstinė registracija.

Užsiregistruoti į žaidimą ir susipažinti su renginio programa galima organizatorių internetiniuose portaluose www.freshmeals.lt/azuolynasgyvas2014/

arba

www.goodmood.lt

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: