Organizatorių archyvo nuotr.

RETRO SWINGIN‘ NIGHT su nuotaikingu pilno sąstato Elle G koncertu, šokėjų pasirodymais ir vakaro DJ’ais jau šį šeštadienį (spalio 5 d.) PuntoJazz palėpėje, Kęstučio g. 6, Kaune!

Susipažinę solfedžio suole, po nemažos pertraukos Elena ir Giedrė nusprendė vėl pasolfedžiuoti kartu. Tik šį kartą jau scenoje. Merginos su žiūrovais dalijasi savo simpatijomis 3-8 dešimtmečių muzikai. Elle G instrumentų, kaip ir pačios grupės, sąstatas nedidelis – ukulėlė, vokalai ir keletas kitų muzikinių niekučių. Ypatingomis progomis į švelnų dueto skambesį įsilieja žemi kontraboso tonai. Už tai atsakingas paslaptingasis kontrabosistas Gediminas. Svarbiausias Elle G atliekamos muzikos ingredientas – nuoširdumas. Swing’uojančios merginų dainos – it koks pyragas – pagamintas su meile, saldus ir visuomet su įdaru…

Koncerto pertraukos metu pasirodys In*Beat šokių centro mokytojai su skirtingų šokių stilių numeriais. Prieš koncertą palėpės lankytojams ir šokėjams gros DJ Edas (swing) ir DJ daugjam (swing). Po Elle G pasirodymo vakarėlis tęsis su DJ Pass Dabrickman (funk).

Organizatorių archyvo nuotr.

Renginio programa:
19:30 DJ Edas (swing), DJ daugjam (swing)
21:00 Elle G koncertas Petraukos metu – InBeat šokių centro mokytojų pasirodymai
23:00 DJ Pass Dabrickman (funk)

Jei mėgstate jazz, swing muzika, megaujatės žiurėdami ar patys šokdami lindy hop‘a, ar tiesiog norite šiltai praleisti vakarą jaukioje aplinkoje – spalio 5 dieną esate kviečiami į PuntoJazz palėpę, adresu Kęstučio g. 6, Kaune.

Renginio kaina 15lt, su skrajute 10 lt. Skrajučių ieškokite PuntoJazz palėpėje ir visose Vero Cafe kavinėse.

Staliukų rezervacija telefonu (8-37) 200486


Renginys Facebook’e: https://www.facebook.com/events/510065372416332/

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: