Pexels.com archyvo nuotr.

ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams.

Šiame straipsnyje pateikiu netiesioginės prostitucijos rūšis:

  1. Vergystė ir drausmė (BDSM): seksualinė fantazija per vaidmenų žaidimą. Gali būti sukeliamas skausmas, bet nesantykiaujama lytiškai. Paplitimas: atrodo, kad dažnesnė tik turtingesnėse šalyse. Šokis ant kelių: glaudus erotinis šokis be lytinio kontakto. Paplitimas: dažnesnė turtingesnėse šalyse; viešbučiuose, klubuose.
  2. Masažo salonai: patalpos pritaikytos specialiai masažui, bet sekso paslaugos irgi gali būti teikiamos. Panašiai viskas vyksta ir Pietryčių Azijos kirpyklose. Paplitimas: Europa, Pietryčių Azija ir Australija.
  3. Keliaujantys pramogų pasaulio atstovai: aktoriai, šokėjai ir kiti pramogų pasaulio atstovai gali teikti sekso paslaugas. Paplitimas: Pietryčių Azija.
  4. Alaus merginos“: stambių bendrovių samdomos jaunos moterys reklamuoti ir parduoti produktus baruose ir klubuose. Sekso paslaugos teikiamos padidinti pajamas. Paplitimas: Kambodža, Uganda, kitos besivystančios šalys.
  5. Gatvės prekeiviai: prekiauja žemės ūkio gėrybėmis ar kitomis kaimo gėrybėmis, bet gauna papildomų pajamų ir teikdami sekso paslaugas. Paplitimas: besivystančiose šalyse.
  6. Pasipelnymas: atlygio už sekso paslaugas gali būti pareikalauta, jei klientas atrodo gana turtingas. Paplitimas: visur.
  7. Femme libre: paprastai vienišos arba išsiskyrusios moterys, kurios sekso paslaugas teikia už dovanas. Vėliau dovanos parduodamos. Paplitimas: Centrinė Afrika.
  8. Individualūs susitarimai: vieniša mama, teikianti sekso paslaugas nuomojamų patalpų šeimininkui. Vyresnės sekso darbuotojos, kurios teikia paslaugas tik siauram klientų ratui, iš anksto susitarus. „Išlaikomos“ moterys arba „išlaikomi“ vyrai. Sugyventinės. Susitarimo formų esama labai įvairių. Paplitimas: visur.
  9. Svingerių klubai: kai kurie svingerių ar porų sekso klubai kviečia (slaptas) sekso darbuotojas, jei trūksta moterų. Paplitimas: dažnesnė turtingesnėse šalyse.
  10. Geišos: moterys dažniausiai yra kompanjonės, bet galimas ir seksas. Paplitimas: Japonijos miestai.
  11. „Seksas už narkotikus“: moterų atliekama feliacija už prastos kokybės kokainą rūkymo taškuose. Vakarų šalyse tokias paslaugas teikia ir jauni homoseksualūs vyrai, kuriems atsilyginama narkotikais. Paplitimas: tik JAV.
  12. Paplūdimių berniukai, nuleistjuosmeniai ir žigolo: moterų ieškomi vyrai ir vaikinai draugijai palaikyti, bet dažnai galimas ir seksas. Dažnai paplūdimių berniukai būna nepilnamečiai, neretai jie aptarnauja klientus vyrus. Paplitimas: kurortiniai miestai, ypač besivystančiose šalyse.
  13. Seksas dėl išgyvenimo: neišvengiamybė ten, kur vyrauja badas ir kitoks didelis nepriteklius, ypač turintiems priklausomybių. Paplitimas: pabėgėlių stovyklos visame pasaulyje.

Klasifikaciją norėčiau baigti pirmoje dalyje nurodyto šaltinio rizikos besiverčiant abiejų rūšių prostitucija palyginimu:

ProstitucijaTiek apie prostitucijos įvairovę remiantis Medline paskelbtais straipsniais.

Taip pat skaitykite: Apibrėžkime dar kartą prostituciją: Prostitucijos rūšys (I dalis)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: