Organizatorių archyvo nuotr.

Sėkmingu koncertu Vilniuje metus pradėjusi grupė The Skys (www.theskys.com) toliau tęsė intensyvius pasiruošimus įrašams Jungtinėse Amerikos Valstijose, kurie įvyko balandžio mėnesio pabaigoje. Šį kartą grupė pasirinko žymiąją NRG studiją, kurioje taip pat dirbo Alicia Keys, No Doubt, Foo Fighters, Motörhead. Joje dienos šviesą išvydo daug multiplatininių albumų, tame tarpe ir komercinės šlovės susilaukę Linkin Park „Hybrid Theory“, Korn „Follow The Leader“ ar Limp Bizkit „Significant Other“. Lietuvių grupės Los Andžele įrašytas singlas „Communication“ planuojamas išleisti spalio mėnesį. Šį kartą The Skys bendradarbiavo su amerikiečių prodiuseriu Rocco, dirbusiu su Velvet Revolver (buvusių Guns N’Roses narių grupė) bei Slash, Stone Temple Pilots, Pearl Jam nariais. Naujajame The Skys single, kuris pasirodys jau rudenį, išgirsite ir JAV talentų šou The Voice 2015 metų pusfinalio dalyvės Indijos Carney balsą. Šios ypatingai talentingos dainininkės mentore buvo žymi atlikėja Christina Aguilera.

Po įrašų grupė keliavo į Holivude vykusį Gala renginį, žengė raudonu kilimu ir triumfavo net dviejose kategorijose – pelnė mėnesio geriausios roko dainos apdovanojimą už kūrinį „Love of Life“ bei laimėjo geriausios metų alternatyvaus roko grupės kategorijoje. Publiką ir komisiją sužavėjęs „Love of Life“ – kūrinys iš naujausio grupės albumo „Journey Through The Skies“. Jis įkvėptas aukso ieškotojų, kuriuos atlikėjai sutiko prieš kelis metus koncertuodami Kanados šiaurės vakaruose, o tiksliau Dosone (Dawson City), išgarsėjusiame dėl XIX a. Klondaiko aukso karštligės.

Dainą „Love Of Life“ galite išgisti čia:

https://www.pakartot.lt/album/journey-through-the-skies2/love-of-life2

Balandį Hollywoode įteikti apdovanojimai, tai ne vienintelis šių metų grupės įvertinimas už Atlanto. Amerikiečių muzikos bendruomenė JPF Awards atrinko The Skys iš 17000 albumų ir 240000 dainų ir nominavo grupę geriausio roko albumo kategorijoje bei geriausios roko dainos kategorijoje. Šiuose apdovanojimuose 2004 bei 2009 metais buvo įvertinta ir kita garsi lietuvių grupė – Skamp.

Gana įtemptoje dienotvarkėje atlikėjai rado laiko ir pramogoms. Kelionės metu jie aplankė Las Vegasą, stebėjo banginius Ramiajame vandenyne bei tiesiog mėgavosi Los Andželo saule ir paplūdimiais, susitiko su muzikos verslo atstovais.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: