techcrunch.com archyvo nuotr.

Naujųjų „Apple“ flagmanų „iPhone X“ lietuviai laukia su nekantrumu. Jų oficiali prekyba Lietuvoje ir visame pasaulyje prasideda rytoj, o technologijų entuziastai bendrovės „Bitė Lietuva“ išankstinės prekybos metu per greičiau nei dvi paras išpirko pirmąją jų partiją.

„Pagal išankstinius užsakymus – tai pats geidžiamiausias „iPhone“ modelis per visą laiką, kai jais prekiaujame. Itin didelis lietuvių susidomėjimas lėmė, kad visi išankstinei prekybai skirti įrenginiai buvo išpirkti per trumpiau nei dvi paras. Nenuostabu, juk tai vienas įdomiausių ir laukiamiausių šių metų telefonų – pagal išankstinius pardavimus „iPhone X“ aplenkė visus kitus šiemet pristatytus flagmanus“, – sako Arūnas Mickevičius, bendrovės „Bitė Lietuva“ rinkodaros vadovas.

Pasak jo, klientai, nesuspėję „iPhone X“ užsisakyti iš anksto, ribotą jų kiekį galės įsigyti nuo rytojaus didžiuosiuose „Bitės“ salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Marijampolėje.

Oficiali prekyba Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, prasidės penktadienį (lapkričio 3 d.) 8 val. ryto. Lapkričio 3 d. pirmieji „iPhone X“ pasieks juos iš anksto užsisakiusius klientus.

Taip pat 8 val. ryto didžiausiame „Bitės“ salone Vilniaus PC „Akropolis“ bendrovės „Profai“ kartu su aktoriumi Giedriu Savicku, kuris pastaruoju metu su „Bitės“ ekspertais nuolat aptaria išmanias paslaugas ir įrenginius, išbandys šį naująjį „Apple“ flagmaną ir aptars didžiausias jo naujienas.

Lietuviai gali rinktis iš sidabrinės ar kosminės pilkos spalvų „iPhone X“. Modelis su 64 GB vidine atmintimi kainuoja 1179 eurus (perkant išsimokėtinai per 24 mėn. be pabrangimo – 49,13 Eur/mėn.), o su 256 GB – 1359 eurus (perkant išsimokėtinai per 24 mėn. be pabrangimo – 56,63 Eur/mėn.).

„iPhone X“ išmanieji telefonai turi naują berėmį korpuso dizainą, pirmąkart šio gamintojo modelio ekranuose naudojamą pažangią „OLED“ technologiją. „Face ID“ funkcija leis telefoną atrakinti vos pažvelgus į jį, o naujasis „Portrait“ režimas apšvietimui keisti ir dviguba kamera užtikrins įspūdingas nuotraukas. Taip pat naujajame modelyje įdiegtas pažangus „A11 Bionic“ procesorius, telefonas atsparus vandeniui ir dulkėms, turi universalią belaidžio įkrovimo technologiją „Qi“ ir kitas naujoves.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: