Rusų menininkė Ellen Sheidlin leidžia savo fantazijai lietis per kraštus ir rezultatai yra tiesiog neįtikėtini.

Rusų menininkė Ellen Sheidlin yra tikra gamtos jėga. Ji ne tik tapo aliejiniais dažais ir atlieka performansus, bet ir savo niekada neišblėstantį kūrybingumą paverčia neįtikėtina vaizduojamojo meno fotografija. Jos dėmesį pritraukiančios, nerealiai atrodančios nuotraukos yra lengvai atpažįstamos ir jau pritraukė beveik 5 milijonus sekėjų „Instagram“ platformoje.

Sheidlin fotografija susidomėjo vienos fotosesijos su profesionaliu fotografu metu. Tačiau jos gyvenime niekas nepasikeitė, iki tol, kol koledže susipažino su savo būsimu vyru. „Jis man parodė, kad fotografija gali būti sudėtingesnė, kad tai gali būti menas,“ – teigė kūrėja.

Dabar ji leidžia savo fantazijai lietis per kraštus. Jos darbuose nėra jokių ribų, ar tai būtų darbai, kuriuose naudojami paprasti daiktai, tokie kaip spalvoti siūlai ar kompleksiškas makiažas tam, kad žmonės suprastų, ką iš tiesų menininkė nori pasakyti. Sheidlin leidžia sau pilnai tyrinėti idėją ir jos neapleidžia tol, kol ji nėra visiškai išpildyta.

Įdomu tai, kad jos fotosesijos yra trumpos ir trunka tik apie 10 minučių. Kur kas daugiau laiko ji skiria pasiruošimui, kuris gali užtrukti net iki savaitės. Praėjus dienai nuo baigtos fotosesijos, nuotrauka būna paruošta pasidalinti ja su jos taip laukiančiais sekėjais.

Sheidlin tikisi, kad jos darbai suteiks stiprybės ir įkvėps jos sekėjus leisdami jiems „nustoti bijoti, jei jie yra kitokie ir pakelti jiems nuotaiką.“

Taip pat skaitykite: Depresija įamžinta fotografijose: mergina melancholijoje [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: