@tussenkunstenquarantaine archyvo nuotr.

Karantino metu puikiai atsiskleidė daugelio žmonių kūrybiškumas. Buvo paskelbta daugybė įvairių iššūkių, į kuriuos įsitraukė nemažai karantiną namie leidžiančių gyventojų. Vienas žymiausių iššūkių – žymių paveikslų atkartojimas namie.

Tiesa, šią užduotį į kitas aukštumas pakylėjo socialinio tinklo „Instagram“ paskyros „@tussenkunstenquarantaine” įkūrėjai, kurie dalijasi visų norinčiųjų dalyvauti iššūkyje darbais.

Visi norintieji prisijungti, turi atlikti šiuos 3 veiksmus: atkurti paveikslą naudojant 3 namie turimus daiktus, įamžinti savo kūrinį ir pasidalinti nuotrauka „Instagrame“, pažymint anksčiau minėtą profilį.

Šiandien „Tussen Kunst & Quarantaine“ paskyroje jau yra įkelta beveik 600 nuotraukų, o profilį seka daugiau nei pustrečio šimto tūkstančio sekėjų. Prie šio linksmo ir fantaziją lavinančio užsiėmimo kasdien jungiasi vis daugiau žmonių.

Visi norintieji gali pareikšti savo nuomonę ir palaikyti savo favoritus balsuodami už jiems labiausiai patikusius darbus. Nuo Mikelandželo klasikos iki įvairiausių abstraktaus meno šedevrų: įstabų žmonių kūrybiškumą turite pamatyti savo akimis.

Taip pat skaitykite: Kauniečių pora karantino metu laiką leidžia itin kūrybiškai [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: