(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Jau šiandien Kauną išjudins roko koncertas, o šeštadienį vyksiančią Gatvės muzikos dieną Kaune vainikuos Lietuvos grupių ir muzikantų koncertas.

Koncertai sukvies kauniečius ir miesto svečius į Rotušės aikštę, kuri skambant gerai ir kokybiškai muzikai atgims jaunatviška energija.

Gegužės 6 dieną, penktadienį, 19 valandą Kauno senamiestį muzikos garsais atgaivins violončelininkų iš Latvijos grupė „Melo M“, vėliau juos pakeis grupė „Thundertale“. Į sceną žengs ir legendinė grupė „Antis“.

Šeštadienį, gegužės 7 dieną, toje pačioje vietoje ir tuo pat metu visus susirinkusiuosius savo jaunatviškumu užkrės Artūro Noviko grupė „Jazz Island“, džiazo orkestras „Kauno bigbendas“, hip hopo grupė „G&G sindikatas“ bei Marijonas Mikutavičius su grupe, atliksiantis savo geriausias dainas.

Penktadienį koncerto Kauno Rotušės aikštėje pradžią paskelbs grupės „Antis“ lyderis Algirdas Kaušpėdas. Atlikėjas akcentuodamas atgimimą teigia: „Grupė „Antis“ jau atrodytų 3 ar 4 kartus buvo mirusi, bet atgimė. Mūsų valstybė tiek kartų buvo palaidota, bet ji – gyva“. Anot jo, svarbiausia gyvenime yra niekada neprarasti gyvybės.

Visi miesto gyventojai ir svečiai kviečiami į jaunatviškai atgimstantį Kauno senamiestį.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: