(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Kauno miesto taryba pritarė apie 30000 kv. m teritorijos Europos pr. 105 ir  Europos pr. 107 detaliajam planavimui, kurio tikslas – suformuoti žemės sklypą prie Kauno miesto savivaldybės nuosavybės teise valdomų statinių ir naujiems statiniams statyti.

Aleksoto seniūnija  kreipėsi į  merą ir administracijos direktorę, siūlydama pastate Europos pr. 107 įkurti Aleksoto seniūniją, bendruomenės centrą, policijos nuovadą, renginių salę, sporto salę, vaikų dienos ir sveikatingumo centrus, naujai įrengiant automobilių parkavimo aikšteles, sporto aikšteles (mini futbolui, krepšiniui, tinkliniui, aikštę renginiams (2-3 tūkst. žiūrovų). Tam būtina suformuoti apie esamus pastatus apie 35000 kv. m žemės sklypą,

Vyriausybės nutarimu VĮ Valstybės turto fondas priėmimo-perdavimo aktu perdavė Kauno miesto savivaldybės nuosavybėn minėtą nekilnojamąjį turtą savarankiškosioms savivaldybės funkcijoms įgyvendinti.

„Tai tikrai puiki Aleksoto seniūnijos iniciatyva – bus ne tik pagerinta policijos, administracijos darbo vieta, tačiau sukurtas ir visuomeninės traukos centras, kuriame papildomos veiklos atras ne tik senjorai, bet ir jaunos šeimos su vaikais“, – komentavo šį tarybos sprendimą Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: