(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Rugsėjo 21 dieną, 17 val. 45 min. picerijoje “Punto Pizza” (Kestučio g. 6) vyks atvira „Kauniečių tribūnos“ diskusija tema: “Ar Kaunas pasiruošęs priimti Europos Krepšinio čempionatą ir tapti svarbiausiu jo miestu?”.

Pirmosios “Kauniečių tribūnos” svečias – Vygantas Gudėnas, buvęs Kauno savivaldybės administracijos direktorius, artimiausiu metu pradėsiantis eiti pasiruošimo Europos krepšinio čempionatui Kaune koordinatoriaus pareigas.

Po diskusijos įvyks jau tradiciją tapęs stalo žaidimų vakaras. Bus žaidžiami šie žaidimai: „DiXit“, „Naujakuriai“, „Alhambra“, „El Paso“, „Smallworld“, „Ticket to Ride“, „Mamma mia“, „Jungle speed“.„UNO“ ir kiti. Registracija vyksta telefonu 867813788 arba el. paštu karolis@vini.lt. Registracija neprivaloma, bet pageidaujama. Registruojantis nurodykite savo vardą ir pavardę.

„Kauniečių tribūna“ – tai aktyviausių Kauno visuomenės piliečių, politikų, verslininkų, kultūrinio gyvenimo atstovų diskusijos su kauniečiais įvairiose Kauno miesto viešosiose erdvėse. Kas dvi savaites su kauniečiais susitikti pakviesime vis kitą iškilų kaunietį pasidalinti mintimis apie Kauno vystymosi tendencijas, miesto kultūrinį, akademinį gyvenimą. Į diskusijas bus įtraukti labai įvairūs pranešėjai, siekiant pažvelgti į Kauną, šio miesto galimybes ir iššūkius, kuo platesne perspektyva. Visą informaciją apie artėjančias diskusijas, kaip ir buvusių diskusijų apibendrinimus galėsite rasti naujienų portale www.kaunozinios.lt

“Kauniečių tribūnos” organizatoriai: Viešoji Įstaiga “Verslo iniciatyva”

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: