© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Holivudo širdžių ėdikas George’as Clooney (Džordžas Klunis) ir Libane gimusi britų teisininkė Amal Alamuddin (Amal Alamudin) šeštadienį Venecijoje susituokė ir visą naktį linksminosi su garsiaisiais savo draugais.

“George’as Clooney ir Amal Alamuddin šiandien (rugsėjo 27-ąją) susituokė per privačią ceremoniją Venecijoje, Italijoje”, – šeštadienį paskelbė G.Clooney atstovas Stanas Rosenfieldas (Stenas Rosenfildas).

Šis pranešimas yra netikėtas, nes manyta, kad pora oficialiai tuoksis pirmadienį, tačiau atrodo, jog jiedu dar rengs civilinę ceremoniją Venecijos rotušėje, kad sutvarkytų santuokos formalumus pagal Italijos įstatymus.

G.Clooney vestuvės yra tarp didžiausio dėmesio sulaukusių įžymybių vestuvių pastaraisiais metais. Anksčiau šeštadienio vakarą euforiškai nusiteikęs aktorius laiveliu plaukė Venecijos Didžiuoju kanalu į savo vestuvių pokylį, lydymas maždaug 20-ies laivų su paparacais ir gerbėjų klyksmų.

Šimtai fotoaparatų blyksčių nušvietė vandenį aplink geidžiamiausią pasaulio viengungį, šiam rengiantis sudaužyti nemažai širdžių visame pasaulyje ir vesti savo gražiąją tamsiaplaukę sužadėtinę.

Žaviai pražilęs aktorius ir režisierius, kuris atrodė šauniai su savo “Armani” smokingu, šypsojosi ir iš džiaugsmo trynė rankas, kai žengė pro septynių žvaigždučių viešbučio “Aman” pagrindinį įėjimą švęsti su drauge su Holivudo pirmojo ryškumo žvaigždėmis, susirinkusiomis iš viso pasaulio.

A.Alamuddin, kuri nebuvo išėjusi iš viešbučio, švytėjo su raudonojo kilimo įvaizdžio meistro Oscaro de la Rentos (Oskaro de la Rentos) suknia, sakė šaltinis.

Mattas Damonas (Matas Deimonas), Bono (Bonas), Billas Murray (Bilas Miurėjus), Cindy Crawford (Sindi Kroford) su vyru Rande Gerberiu (Rendžiu Gerberiu), kuris, pasak gandų, buvo G.Clooney vyriausiasis pabrolys, drauge su dešimtimis kitų svečių plaukė kanalu pirma jaunikio, mojo minioms ir demonstravo akį traukiančius “Versace”, “Gucci” ir “Prada” apdarus.

Manoma, kad dosnusis G.George pakvietė net savo taksi vairuotoją Venecijoje Alessandro Greco (Alesandrą Greką) – šis buvo nufotografuotas su smokingu, šokantis iš savo laivelio ir einantis į “Aman” drauge su kitais svečiais.

G.Clooney nuotaka penktadienį vakare buvo nufotografuota vilkinti ilgą raudoną suknią ir išvykstanti į savo vakarėlį freskomis ištapytame viešbutyje “Aman” su artimomis draugėmis, tarp kurių buvo ir Ellen Barkin (Elen Barkin), kuri 36 metų žmogaus teisių advokatei prieš kelias savaites iškėlė mergvakarį.

A.Alamuddin tarsi Pelenė pametė vieną batelį, kurio aukštas kulniukas įstrigo viešbučio slankiojančių durų plyšyje, tačiau ji sugebėjo elegantiškai jį susigrąžinti.

Pasirodė detalių apie vestuvių vakarienę: pranešama, kad svečiams buvo patiekta omarų, laukinių grybų, figų, ir kad banketas būtų pritikęs net dievams.

G.Clooney su viengungio gyvenimu atsisveikino penktadienį vakare, bernvakaryje savo pamėgtame restorane, vos kelios valandos po to, kai su Amal į kanalų miestą atplaukė vandens taksi, pavadintu “Amore” (“Meilė”).

Nusikratę paparacų G.Clooney ir jo draugai nuvyko į “Da Ivo” netoli Šv.Morkaus aikštės, kuris garsėja venecijietiškais ir toskanietiškais delikatesais.

Gurmaniška šventė šeštadienį vakare tęsėsi prieš 450 metų statytų Papadopolio rūmų, kuriuose įsikūręs “Aman”, sode, kur svečiai buvo sutikti su šampano taurėmis ir užkandžiais, įskaitant polentą su laukiniais grybais ir vytintą kumpį su figomis, sakė vienas šaltinis.

Vėliau jie buvo susodinti prie stalo pagrindinėje bibliotekoje sočios vakarienės iš penkių patiekalų, tarp kurių buvo rizotas su citrinomis ir omarais, pagrindinis patiekalas iš jūrinės žuvies didžiadantės, vestuvinis tortas, pridūrė šaltinis.

POKYLIO DAINA – “WHEN I FALL IN LOVE”

53 metų aktorius nurodė atskraidinti vestuvėms 100 dėžių jo paties prekinio ženklo tekilos ir to apdovanojimų laimėjusio gėrimo buteliai buvo atidaryti per šventę. Anksčiau šeštadienį vienas butelis buvo perduotas paparacui, kuris stoviniavo prie jo viešbučio ir atrodė ištroškęs.

Po vakarienės “Aman” restoranas virto naktiniu klubu, kur šokiai vyko per naktį. Kaip pranešama, G.Clooney savo nuotakai turėjo dedikuoti dainą “When I fall in Love”.

Styginių orkestras ir džiazo trio taip pat turėjo sugroti kelias melodijas, tarp jų ir romantiškąją “Smoke Gets in Your Eyes” – baladę, kurią išgarsino grupė “The Platters” 1958 metais.

G.Clooney, kuris jau daug metų turi vilą šiaurės Italijoje, anksčiau buvo vedęs aktorę Talią Balsam (Taliją Balsam), vaidinančią televizijos seriale “Reklamos vilkai” (Mad Men), bet jie išsiskyrė 1993 metais. Tai įvyko prieš pat aktoriui gaunant vaidmenį seriale “Ligoninės priimamasis” (ER), nulėmusį jo proveržį ir suteikusį pasaulinio sekso simbolio statusą.

Teisininkė A.Alamuddin dirba žmogaus teisių srityje – be kita ko, ji atstovavo vyriausybių paslaptis viešinančio tinklalapio “WikiLeaks” įkūrėjui Julianui Assange’ui (Džulianui Asandžui).

Ji atvyko gyventi į Britaniją su savo šeima, būdama trejų metų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: