KaunoZinios.lt arch. nuotr.

Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė iškovojo pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) profesionalų lygos Europos klasikinių šokių pirmenybių Slovėnijoje bronzą.

Kauno sportinių šokių klubo “Sūkurys” šokėjai finale pralaimėjo tik čempionais tapusiems Italijos atstovams Paolo Bosco ir Joannei Clifton bei antrąją vietą tarp 29 porų užėmusiems Rusijos šokėjams – Fedrico Di Toro bei Anastasijai Tarlykovai.

D. Vėželis ir L. Chatkevičiūtė šiemet vykusiame pasaulio profesionalų lygos klasikinių sportinių šokių čempionate Maskvoje užėmė ketvirtąją vietą. Jie yra daugkartiniai Lietuvos, Europos ir pasaulio čempionatų ir tarptautinių varžybų nugalėtojai ir prizininkai.

Porą treniruoja Lietuvos nusipelnę treneriai Jūratė ir Česlovas Norvaišos.

Ten pat vykusiame WDSF profesionalų lygos Europos Lotynių Amerikos šokių čempionate Gediminas Grigonis ir Sandra Kniazevičiūtė tryliktąją poziciją pasidalijo su pora iš Suomijos – Mikko Kaasalainenu bei Adrienn Fitori.

Nugalėtojais tarp 29 porų tapo šeimininkai Zoranas Plohlis ir Tatjana Lachvinovič, aplenkusi Vokietijai atstovaujančius Sergejų Tatarenką bei Viktoriją Tatarenko ir rusus Michailą Solovjovą bei Kristiną Cvetkovą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: