(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Viešosios tvarkos tarnybos Sanitarijos inspekcija spalio 19-23 dienomis Žaliakalnio ir Stoties turgaus prieigose rengs akciją „Sudrausminkim nelegalius prekiautojus“.

Šia akcija siekiama efektyviau kovoti su asmenimis, vykdančiais nelegalią prekybą viešosiose Kauno miesto vietose ir nesilaikančius sanitarijos ir higienos reikalavimų, t.y. prekiaujančius maisto produktais nuo grindinio ar dėžių. Taip pat bus siekiama skatinti miestiečių sąmoningumą bei stiprinti miesto tvarkymo ir švaros taisyklių laikymosi kontrolę.

Pažeidėjai, nelegaliai prekiaujantys turgų prieigose, bus informuojami, drausminami, o įžūliausiems pažeidėjams bus taikomos administracinio poveikio priemonės. Akcijos metu taip pat bus dalinamos Prekybos Kauno viešosiose vietose taisyklės.

Didelis dėmesys bus skiriamas asmenims, prekiaujantiems Zanavykų g. tarp Savanorių pr. ir Zarasų g., Vytauto pr. tarp M. K. Čiurlionio g. ir Bažnyčios g.

Ši akcija nebus vienkartinė. Sanitarijos inspekcija žada tokias akcijas rengti nuolat, analizuoti gautus rezultatus ir kitus patikrinimus organizuoti, atsižvelgiant į gautą informaciją.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: