Bendrovė Lietuvos paštas Kaune atidaro du naujus pašto skyrius. Nuo rytdienos pasinaudoti Lietuvos pašto teikiamomis paslaugomis bus galima prekybos ir laisvalaikio centre “Mega”, o nuo vasario 1 dienos duris atveria ir naujas skyrius A. Juozapavičiaus prospekte. Į naujų skyrių atidarymą Lietuvos paštas iš viso investavo 116 tūkst. litų.

“Savo klientams visada stengiamės pasiūlyti patrauklias, kokybiškas ir prieinamas paslaugas. Norime, kad mūsų pašto skyriai būtų greitai ir lengvai pasiekiami. Dėl to naujus paštus atidarome klientams patogesnėse ir patrauklesnėse vietose. Dabar, užsukus į prekybos centrą apsipirkti, bus galima susitvarkyti ir kitus svarbius reikalus – išsiųsti laišką ar siuntą, apmokėti įvairias sąskaitas ar išsiųsti tarptautinę pinigų perlaidą”, – kalbėjo Lietuvos pašto Pašto tinklo tarnybos direktorė Inga Dundulienė.

Prekybos ir laisvalaikio centre “Mega” veiksiantis paštas dirbs kasdien, o klientus aptarnaus jiems patogesniu laiku – nuo 10 iki 22 valandos.

Tikimasi, kad atidarius pašto skyrius patogesnėse ir prieinamesnėse vietose, gerokai išaugs klientų skaičius.

“Patirtis rodo, kad patogi pašto vieta klientams labai svarbi. Pavyzdžiui, praėjusių metų pavasarį perkėlus Riešės paštą į prekybos centrą “Link Molėtų”, per porą mėnesių klientų skaičius išaugo 2,5 karto”, – teigė I. Dundulienė.

Iš viso šiais metais didžiuosiuose šalies miestuose planuojama atidaryti 16 naujų pašto skyrių.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: