(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Kauno marių regioninio parko direkcija skelbia fotografijų konkursą „Sniego žvėrys“. Nulipdykite daug žvėrelių ir juos nufotografuokite (iki 3 kokybiškų vieno objekto nuotraukų). Konkursas truks iki pavasario.

„Per pastarąsias savaites dangus nepašykštėjo sniego. Nors didelės pusnys jau pradėjo kelti rūpesčių, tačiau jos gali suteikti ir džiaugsmo. Kodėl nepanaudojus sniego pertekliaus ir nepabandžius būti žiemos menininku? Juk tai gali būti įdomi pramoga visai šeimai ir dar vienas būdas kūrybiškai bei aktyviai praleisti laiką gamtoje žiemą. Todėl nuoširdžiai tikimės, kad atsiras entuziastų kurie pabandys nulipdyti visokių žvėrelių. Juk mūsų miškuose, laukuose ir vandenyse jų – gausi įvairovė. Svarbiausia – ne rezultatas (na ir kas, jei ausys bus kreivos, kojos šleivos…), bet pats procesas. Tikimės, lipdymas atneš daug džiaugsmo tiek mažiems, tiek dideliems. Belieka tik nepraleisti tinkamos progos, kai sniegas ims lipti. Iki pavasario tokių progų turėtų dar būti nemažai“, – apie konkurso idėją pasakojo Kauno marių regioninio parko direkcijos vyriausioji kultūrologė Ramunė Mikitiejeva.

Sukurkime žiemos pasaką po langais! Dalyvaukite konkurse vienas, su šeima, draugais ar klase. Nelaukime kol ištirps sniegas – pulkime į kiemą jau šiandieną!

Nuotraukas su trumpu aprašymu (kaip vyko kūrybos procesas, kaip gimė idėja ir t.t.) siųskite adresu: ramune.mikitiejeva@gmail.com arba info@kaunomarios.lt

Nepamirškite parašyti savo vardo, pavardės ir kontaktinių duomenų, nes originaliausių Sniego žvėrių autorių pavasarį laukia staigmena!

Apie konkurso eigą ir pabaigą informuosime www.vstt.lt: , www.kaunomarios.lt

Valstybinė saugomų teritorijų valdybos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: