Organizatorių archyvo nuotr.

Išrinkti tinkamą dovaną kartais yra gerokai sudėtingiau nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, todėl dovanų paieškos nereikėtų pasilikti paskutinei dienai. Jei įvertinsite, kas labiausiai patiktų konkrečiai dovanos gavėjai, tikėtina, kad atrasti tinkamiausius pasirinkimus galėsite gerokai paprasčiau, o dovanos pirkimui sugaišite visai nedaug laiko. Žemiau yra pateiktos 6 dovanų idėjos, kurios gali nudžiuginti įvairaus amžiaus moterims, taigi, belieka tik pasinaudoti patarimais.

Mėgstamo prekinio ženklo kvepalai

Tai – viena tų dovanų, kurią galima įteikti kone bet kokia proga. Jei žinote, kokio prekinio ženklo kvepalai labiausiai patinka solenizantei, tikėtina, kad rasti tinkamiausią dovaną galėsite gerokai paprasčiau, o įteikę tokią dovaną tikrai neprašausite. Kvepalų buteliuko dažniausiai pakanka nuo 3 iki 12 mėnesių, taigi, anksčiau ar vėliau tokia dovana tikrai bus sunaudojama. Renkant tinkamus kvepalus taip pat galima atsižvelgti ir į tai, koks aromatas labiausiai patinka solenizantei: jei nežinote, kokio prekinio ženklo kvepalus ji renkasi dažniausiai, į tai atsižvelgus atrasti tinkamus pasirinkimus tikrai nebus labai sudėtinga. Pigu.lt parduotuvėje visada galite rasti itin didelį siūlomų kvepalų pasirinkimą, todėl tikrai atrasite tinkamiausius pasirinkimus.

Dovanų kuponai

Niekam ne paslaptis, kad dauguma moterų labai mėgsta apsipirkinėti, todėl dovanų čekis taip pat gali būti puikia idėja. Jei žinote, kokioje parduotuvėje ji apsiperka dažniausiai, rasti tinkamiausias pasirinkimo galimybes galėsite gerokai paprasčiau, be to, ji pati galės išsirinkti pačią tinkamiausią dovaną. Kartais tam tikrų daiktų įsigijimui paprasčiausiai pagailima pinigų, tačiau gavus dovanų kuponą sau galima leisti kur kas daugiau.

Drabužiai ir aksesuarai

Jei solenizantė labai mėgsta puoštis, tokiu atveju išrinkti dovaną tikrai nebus labai sudėtinga, nes jai tikrai patiks naujas drabužis ar aksesuaras. Puikia pasirinkimo galimybe gali būti nauja suknelė, kokybiškas šalikas, skrybėlė, originalios pėdkelnės, auskarai, apyrankės, kaklo pakabukai, ir t.t. Jei išrinkti tokią dovaną atrodytų pernelyg sudėtinga, galite pasitarti su dovanos gavėjos artimiausia drauge ar seserimi – tikėtina, kad gausite tikrai naudingų patarimų, ir išrinkti dovaną bus daug paprasčiau.

Įvairios grožio dovanos

Nors ne visada yra paprasta išrinkti tinkamas veido ar plaukų priežiūros priemones, tačiau renkant grožio dovanas taip pat galima rasti ir ganėtinai „saugių“ pasirinkimų. Pavyzdžiui, puikia pasirinkimo galimybe gali būti kokybiškas plaukų džiovintuvas ar tiesintuvas, manikiūro priemonės, ir t.t. Pigu.lt internetinėje svetainėje visuomet galima rasti itin gausų tokios produkcijos pasirinkimą, todėl išrinkti tinkamą dovaną neturėtų būti pernelyg keblu. Jei dvejojate, ar jūsų parinkta dovana tikrai gali būti pačia geriausia, galite pasidomėti interneto vartotojų atsiliepimais ir rekomendacijomis.

Dovanokite įspūdžius

Jei atrodo, kad solenizantė turi viską, ko tik galėtų panorėti, galite neapsiriboti vien tik įvairiais daiktais – įspūdžių dovanos taip pat gali būti palankus pasirinkimas. Galbūt dovanos gavėja jau seniai svajoja išbandyti šuolį parašiutu? Galbūt ji yra teatro mylėtoja, o gal ji negali atsispirti pagundai pasilepinti profesionaliu masažu? Įspūdžių dovanų pasirinkimas tikrai nėra siauras, todėl jums tereikia gerai pagalvoti, kas solenizantei paliktų didžiausią įspūdį, ir tuomet išrinkti dovaną tikrai nebus pernelyg sudėtinga.

Skanios dovanos

Nors mintis padovanoti suvalgomas dovanas kartais yra tiesiog vejama į šalį, tačiau tikrai be reikalo. Gardžios dovanos taip pat gali palikti puikų įspūdį, todėl galite pagalvoti, kokie maisto produktai dovanos gavėjai patinka labiausiai: galbūt jai sunku atsispirti ledams, pyragams ar tam tikriems gurmaniškiems patiekalams? Visa tai žinodami išrinkti tinkamą dovaną galėsite gerokai paprasčiau, taigi, neatmeskite ir šios idėjos.

Užsakymo Nr. KMC210167

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: