Organizatorių archyvo nuotr.

Rinkdami dovanas artimiesiems, visuomet tikimės, kad jos jiems paliks įspūdį, tačiau jei jas reikia pirkti metai iš metų, tai padaryti sekasi vis sudėtingiau. Ypač tuomet, kai kalbame apie dovanas moterims. Visgi, niekuomet nesuklysite, jei nuspręsite pasirinkti praktišką idėją – tokios dovanos vienaip ar kitaip bus pritaikomos kasdienybėje, tad joms tikrai neteks dulkėti lentynoje. Siūlome susipažinti su keliomis tokiomis idėjomis.

Virtuvės įranga

Stereotipas ar ne, tačiau ne vienai moteriai patinka suktis virtuvėje ir stebinti artimuosius savo kulinariniais šedevrais. Jei to negalėtumėte pasakyti apie būsimąją dovanos gavėją, šią pastraipą verčiau praleiskite, tačiau kitu atveju derėtų pagalvoti, kokie prietaisai praverstų gaminant maistą. Dabar ypač populiarūs daugiafunkciniai, vietą taupantys įrenginiai, tokie kaip virtuvės kombainai ar trintuvai. Taip pat verta atkreipti dėmesį į sveikesnį maistą pagaminti leidžiančius prietaisus, tokius kaip garų puodai ar vaisių džiovyklės.

Buitinė technika

Jei virtuvės įranga sužavėtų ne kiekvieną damą, galimybė atsisakyti tam tikrų namų ruošos darbų turėtų patikti joms visoms. Šiuo atveju pirmiausiai reikėtų pagalvoti apie robotus: grindis ar langus idealiai nuvalantys įrenginiai visiems iš mūsų gerokai lengvina kasdienybę. Taip pat turėtumėte atkreipti dėmesį į įvairius išmaniuosius įrenginius – galimybė juos valdyti nuotoliniu būdu gerokai supaprastins tokios technikos naudojimą. Galiausiai galite pagalvoti, kokios buitinės technikos moteris neturi ar kurią jau reikėtų pakeisti – net ir tuomet, jei ji nebus itin išmani ar moderni, tokiai Jūsų dovanai tikrai netrūks praktiškumo.

Kosmetikos priemonės

Tokių priemonių moterims dažniausiai nebūna per daug, tad kremas, šampūnas ar įvairios dekoratyvinės kosmetikos prekės tikrai bus mielai panaudotos. Tiesa, šiuo atveju reikėtų pasidomėti, kokiems produktams moterys teikia pirmenybę – tai sužinosite apžiūrėję jų kosmetinę ar pasikonsultavę su geriausiomis draugėmis. Tai ypač aktualu tais atvejais, kai perkami produktai pagal odos tipą. Ne mažiau svarbus ir prekinis ženklas. Pavyzdžiui, daugeliui moterų patinka puikia kokybe garsėjanti Loreal kosmetika – Jums ji turėtų patikti ir dėl labai priimtinos kainos.

Žiemiški aksesuarai

Atšalus orams moterys neapsieina be pirštinių ir šalikų, o kai kurios mielai nešioja ir kepures – jei gerai žinote, koks yra būsimosios dovanų gavėjos skonis, tokie aksesuarai tikrai bus mielai naudojami. Į šias dovanas ypač verta atkreipti dėmesį tuo atveju, jeigu norite, kad Jūsų staigmena būtų ne tik praktiška, bet ir leistų parodyti Jūsų dėmesį ir šiltus jausmus.

Interjero detalės

Namų aplinką mielai puoselėjančioms moterims turėtų patikti naujos interjero detalės, galinčios įkvėpti naujiems dizaino eksperimentams. Žinoma, jeigu išrinksite dar vieną suvenyrą ar kitą nereikšmingą niekutį, vargu, ar tokią dovaną bus galima pavadinti praktiška. Šiuo atveju geriausia būtų iš pačios moters išgirsti, apie ką ji šiuo metu svajoja labiausiai. Gali būti, kad jos būsimų pirkinių sąraše yra užuolaidos, naujas šviestuvas ar roletai. Jei ne vienerius metus esate drauge, tokius norus tikrai galite paversti realybe, tačiau turėtumėte pagalvoti apie kūrybiškesnį šių dovanų pateikimą ar papildomą, asmeniškesnę smulkmenėlę.

Masažuokliai

Tokie prietaisai atpalaiduojančias procedūras moterims leis perkelti į namus – vargu, ar kuri nors iš jų atsisakytų malonaus masažo. Masažuokliai gali sumažinti raumenų įtampą, padėti atsipalaiduoti ar netgi padėti sumažinti kamuojančius skausmus, tad kiekviena moteris suras ją žavintį privalumą. Šiuo atveju svarbiausia pagalvoti, kuriai kūno zonai masažas būtų reikalingiausias – pagal tai ir išrinksite tinkamiausią masažuoklį.

Treniruokliai

Jei moterys mėgsta sportą ir treniruotes, galimybė nedidelę sporto salę turėti savo namuose jas tikrai turėtų sužavėti. Priklausomai nuo Jūsų biudžeto ir moters namų dydžio, galima pagalvoti apie dviračius treniruoklius, bėgimo takelius, kompaktiškuosius steperius ar kelias universalias gimnastikos prekes. Jei idėja apie mini sporto salę moteriai iš tiesų patiks, kurį laiką nestokosite dovanų pasirinkimų. Atsižvelgdami į damos pomėgius, galite rinktis ir su kitomis veiklomis susijusias idėjas. Dar daugiau jų rasite Pigu.lt el. parduotuvėje arba paspaudę čia.

Tarp visų šių idėjų turėtų pavykti atrasti bent vieną, kuri patiktų Jums brangiai moteriai. Tačiau panašių variantų sugalvosite ir daugiau – svarbiausia, kad atitinkamas pasirinkimas galėtų būti lengvai panaudojamas ir turėtų konkrečią paskirtį.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: