Organizatorių archyvo nuotr.

Ne paslaptis, jog aksesuarai suteikia galimybę užbaigti ar netgi gerokai pagyvinti savo puoselėjamą įvaizdį, todėl moterys be jų dažniausiai net neišeina iš namų – skirtingus modelius galima pritaikyti tiek kasdienybei, tiek ir svarbioms šventėms. Nors kiekvienais metais jų mados šiek tiek kinta, savo spintoje pravartu turėti kelis jau klasika tapusius aksesuarus, kuriuos galima pritaikyti praktiškai prie bet kokio stiliaus. Susipažinkite su jais visais ir pasitikrinkite, ar jau esate įsigijusios visas šias puošmenas.

Odinė rankinė

Be šio aksesuaro nei viena moteris neišeina iš namų, o vyriškiai neretai stebisi, jog rankinėse telpa visas jų gyvenimas. Odiniai jų modeliai mėgstami dėl kokybės, patvarumo ir nesenstančios išvaizdos. Idealiu atveju Jums reikėtų apsirūpinti trimis skirtingais rankinių tipais: nedidele delninuke, į kurią dėsite lūpdažį, telefoną ir kitas mažas smulkmenėles, dideliu, nešiojamą kompiuterį ar planšetę talpinančiu variantu ir tarpiniu modeliu, kuris labiausiai tiks kasdienybei. Tuomet būsite pasiruošusios bet kokiai situacijai.

Klasikinis diržas

Odinis diržas yra klasikinis pasirinkimas, kurį galima nešioti su pačiais įvairiausiais drabužiais. Nors dažniausiai tokį aksesuarą naudojame kelnėms, jis taip pat gali derėti ir prie suknelės ar netgi megztinio – tuomet dar geriau išryškinsite savo kūno formas. Paprasčiausia šiuo atveju rinktis minimalistinį dizainą, tačiau jei norite, kad diržas taptų puošmena, paieškokite įdomiau atrodančių sagčių: tikrai surasite ne vieną puikiai prie Jūsų įvaizdžio derėsiantį variantą.

Papuošalų rinkinys

Jei bent šiek tiek dėmesio skiriate savo įvaizdžio formavimui, didelė tikimybė, jog niekuomet iš namų neišeinate be papuošalų. Nesvarbu, ar tai būtų moteriški auskarai, kukli grandinė ar apyrankė, tokios detalės net ir kasdieniam įvaizdžiui suteikia daugiau charizmos. Niekuomet nesuklysite pasirinkusios minimalistinį, klasikinį dizainą: tokie papuošalai derės tiek prie kasdienio, tiek ir prie prašmatnesnio stiliaus. Tiesa, dažniausiai patariama pasirūpinti ir keliais masyvesniais papuošalais (tai gali būti žiediniai auskarai ar brangakmeniais papuošta grandinėlė) – jie išgelbės tuomet, jei norėsite pagyvinti visiškai nuobodų drabužį.

Stilinga skrybėlė

Šis aksesuaras – tai ne tik patikima apsauga nuo saulės. Skrybėlės spinduliuoja elegancija ir moteriškumu, kuris bet kokiam Jūsų įvaizdžiui suteikia dar daugiau išskirtinio žavesio. Be to, toks aksesuaras puikiai užmaskuoja „blogų plaukų“ dienas, tad net ir tokiose situacijose neprarasite pasitikėjimo savimi. Skrybėlės pasižymi pakankamai plačia pasirinkimo įvairove, todėl tikrai pavyks surasti tokią, kuri derės ir prie Jūsų stiliaus, ir prie asmenybės. Jei nemėgstate būti ryški, išbandykite mažesnius ir kuklesnius modelius – jie taip pat padės suspindėti.

Žavus laikrodis

Tai – vienas geriausių laimikių aksesuarų rinkoje. Laikrodis yra praktiškas ir pakankamai paprastas, tačiau tuo pačiu labai madingas, tad turėdamos tokią puošmeną, visuomet pataikysite tiesiai į dešimtuką. Pastaruoju metu ypač išpopuliarėjo ir išmanieji laikrodžiai: kai kurie iš jų atrodo tarsi tradiciniai, tačiau iš tiesų jie stebi Jūsų savijautą ir padeda pasiekti dar geresnių sportinių rezultatų. Tiek šie, tiek visi kiti aksesuarai gera kaina parduodami Pigu.lt el. parduotuvėje.

Akiniai nuo saulės

Šie aksesuarai yra kone būtinas kiekvieno madingo garderobo komponentas. Jie ne tik apsaugos nuo saulės spindulių, bet ir taps svarbia Jūsų puoselėjamo stiliaus detale. Nors saulės akinių mados sparčiai kinta, niekuomet nesuklysite pirmiausiai atsižvelgusios ne į jas, o į savo veido formą – jei akiniai bus pasirinkti pagal ją, Jums bet kokioje situacijoje pavyks atrodyti nepriekaištingai.

Šilkinis šalikėlis

Nesenstantis, prašmatnus ir labai universalus šilkinis šalikas gali pagyvinti praktiškai bet kokią nuobodžią aprangą. Jį galite stilizuoti pačiais įvairiausiais būdais: ryšėkite šalikėlį ant kaklo, naudokite kaip plaukų aksesuarą ar tiesiog stilingai užriškite ant šiek tiek pabodusios rankinės. Panašių idėjų sugalvosite ir daugiau, tad akivaizdu, jog tokiam aksesuarui tikrai neteks dulkėti lentynose. Visus šiuos privalumus ypač įvertinsite kelionių metu, kai turėsite ribotą bagažą, tačiau net ir atostogaujant norėsis sukurti kuo daugiau skirtingų įvaizdžių.

Apsirūpinusios visais šiais aksesuarais, labai greitai pamiršite tuos laikus, kai šias detales stengdavotės priderinti prie aprangos. Nors pravartu turėti kelias įdomiau atrodančias puošmenas, niekuomet nesuklysite pirmenybę teikdamos universalumui – tuomet aksesuarai padės papildyti Jūsų įvaizdį, o ne dar labiau apsunkins jo formavimą.

Užsakymo Nr. KMC200141

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: