Pexels.com archyvo nuotr.

Kamuoja dantenų kraujavimas? Metas pasinaudoti būdais, kurie padės pasiekti dar geresnius burnos ertmės priežiūros rezultatus. Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip išvengti kraujuojančių dantenų bei kitų problemų, kurios kyla dėl blogos priežiūros. Pasinaudokite puikiomis galimybėmis lengviau ir patogiau patiems pasirūpinti nepriekaištinga burnos ertmės sveikata.

Nuolatinė burnos ertmės priežiūra

Siekiant, kad dantys būtų ne tik gražūs, bet ir sveiki bei, žinoma, nepasitaikytų tokių problemų kaip kraujuojančios dantenos, tereikia kruopščiai rūpintis burnos ertmės priežiūra. Tai reiškia: atsargiai valytis dantis, per smarkiai nebrūžinti jų, naudoti specialų dantų siūlą ir tarpdančių krapštukus, kitas papildomas priemones. Pagrindinis tikslas yra pašalinti mikrobus iš tarpdančių bei kitų sunkiai prieinamų burnos ertmės vietų, kadangi dantenos dažniausiai pradeda kraujuoti dėl senų susikaupusių mikrobų.

Didžiausi burnos irigatorių privalumai

Kuomet įprastos burnos ertmės priežiūros padeda nepakankamai, į pagalbą ateis specialiai tam sukurtas burnos irigatorius, tinkantis kasdieniam naudojimui. Naudojant burnos irigatorių, dantų valymas tampa ne tik paprastesnis, bet ir žymiai efektyvesnis, negu naudojantis dantų šepetuku. Irigatorių gali būti visokių: balinančių, skirtų profilaktiniam naudojimui, kaip ir kovai su kraujuojančiom dantenom bei tarpdančių nešvarumais. Patikrinta ir išbandyta profesionalių odontologų.

Įveikite sunkumus, kuriuos sukelia nemalonus dantenų kraujavimas. Nuo šiol galima tai padaryti dar paprasčiau ir patogiau, pasinaudojus modernių odontologijos priemonių teikiamomis galimybėmis.

Užsakymo Nr. KMC200155

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: