Pexels.com archyvo nuotr.

Kiekvienas rytas, prasidėjęs puodeliu karštos, stiprios ir kvapnios kavos, jau yra geros dienos pradžia. Kava dažnam nėra tik karštas gėrimas, suteikiantis energijos, neretai tai – gyvenimo būdas. Prie kavos puodelio pasakojamos smagiausios istorijos ar pasidalinama džiaugsmais ar nelaimėmis, su kava pasitinkame svečius, mėgaujamės ja kelionėse. Visgi, kad būtų galima mėgautis kokybišku kavos skoniu, svarbu pasirinkti ne tik geriausios rūšies kavos pupeles, bet ir kokybišką kavos aparatą, kuris padėtų atskleisti tikrąjį kavos skonį ir aromatą.

Nuo mažos šeimyninės dirbtuvės iki visame pasaulyje žinomos kompanijos

Prieš daugiau nei šimtą metų Italijoje De’Longhi šeima įkūrė pramoninių dalių gamybos dirbtuvę. Laikui bėgant itališkų tradicijų besilaikančios, šeimos vertybes puoselėjančios gamybos dirbtuvės išaugo ir 1974 metais tapo žinomu namų ir virtuvės prietaisų gamintoju, kuris nuo 2003 metų ėmė gaminti ir automatinius kavos aparatus. Būtent šie De’Longhi aparatai tapo pačiu pagrindiniu, vienu iš perkamiausių ir žinomiausių šios kompanijos gaminamų virtuvės prietaisų.

Kaip ir prieš šimtą metų, taip ir šiandien šiai kompanijai vis dar vadovauja De’Longhi šeimos nariai. Būtent stiprus šeimos ryšys, pasitikėjimas vieni kitais, gebėjimas ne tik puoselėti tradicijas, bet ir siekis įnešti novatorišką požiūrį, savitą naujos kartos idėją leido sukurti visame pasaulyje puikiai atpažįstamą prekinį ženklą. Žinoma, tam, kad inovatyvūs ir stilingi buitiniai namų prietaisai būtų perkami, svarbu laikytis savų vertybių ir įsitikinimų. Kokybė ir patikimumas tai – pagrindinės vertybės, kuriomis vadovaujasi De’Longhi šeimos kompanija. Vadovaujantis šiomis vertybėmis sukuriami aukščiausios kokybės prietaisai, o puiki reklaminė kampanija leidžia būti pastebėtiems ir vertinamiems visame pasaulyje.

Kuo ypatingi De’Longhi kavos aparatai?

Kavos aparatas – vienas iš svarbiausių virtuvinių prietaisų vertinantiems tikrą, kokybišką ir skanią kavą kasdien. Kavos aparatų tipų ir modelių yra gausu, o jų gamintojų – dar daugiau, todėl norintiems išsirinkti tinkamą aparatą svarbu įvertinti ne tik kavos aparato kokybę, dizainą, pritaikomumą, modelį, bet ir atsiliepimus apie prekinį ženklą ir produkto gamintoją.

Pažangios technologijos

De’Longhi kavos aparatai iš kitų išsiskiria patvarumu, tai įrodo De’Longhi šeimos puoselėjamos vertybės ir griežta kokybės kontrolė. Visi kavos aparatai, prieš išleidžiant juos į prekybą, praeina itin nuodugnią kontrolę: kiekvienas aparatas yra testuojamas – pagaminamas puodelis kavos. Be to, visi kavos aparatai yra gaminami iš patvarių medžiagų ir detalių, naudojant inovatyvias funkcijas – pieno sistemą, elektroninę kontrolę, valdymą per išmaniąją programėlę, terminę pieno talpą, modernizuotus kavos malūnų mechanizmus, galimybę pasigaminti dvi kavas ar net visą kavinuką vienu metu, taip pat susikurti ir išsaugoti savo mėgstamų gėrimų meniu ar maišyti dviejų skirtingų rūšių kavas ir reguliuoti kavos stiprumą. Toks atsakingas požiūris ir patvarių medžiagų bei inovatyvių technologijų naudojimas kavos aparatų gamybai leidžia užtikrinti aukščiausios kokybės standartus, išvengti gamybinių brokų.

Unikalus dizainas

Dar vienas šios kompanijos kavos aparatų privalumas yra jų išskirtinis dizainas. Gaminant kavos aparatus, De’Longhi šeima skiria didžiulį dėmesį ne tik kokybei, bet ir dizainui. Būtent už stilingumą šie kavos aparatai yra gavę ne vieną apdovanojimą. De’Longhi šeimos kavos aparatų dizainas yra išskirtinis, nes gamintojai puikiai geba suderinti klasikinius elementus su moderniais, todėl darniai susipina tiek klasikinės linijos, tiek modernios abstrakcijos, sukurdamos prabangų įvaizdį.

Platus pasirinkimas

Verta paminėti, kad pats tinkamiausias kavos aparatas yra tas, kuris atitinka pirkėjo lūkesčius. De’Longhi kavos aparatų yra įvairių modelių ir tipų: automatinių, pusiau automatinių, tiek turinčių pieno sistemą (gaminančių tobulą pieno putą), gebančių pagaminti tik juodą ar espreso kavą, tiek automatiškai išsiplaunančių, ar tų, kurie reikalauja daugiau priežiūros. Kiekvieno poreikiai yra skirtingi, todėl ir variantų yra daug. Biurui galbūt reikės išmanesnio, o paprastam kavos mėgėjui pakaks ir pusiau automatinio kavos aparato. Svarbiausia išpildyti kiekvieno lūkesčius, tada kava galės mėgautis kiekvienas, o De’Longhi kavos aparatų gaminama kava tikrai nustebins ir paprastus kavos mylėtojus, ir tikrus kavos gurmanus. Be abejo, kuo kavos aparatas yra išmanesnis, turintis daugiau inovatyvių funkcijų, tuo jo kaina yra didesnė, o priežiūra – sudėtingesnė. Žinoma, šio prekinio ženklo kavos aparatai yra pagaminti taip, kad vartotojui būtų kuo patogiau ir lengviau jais naudotis, tačiau yra įvairių aparatų: nuo tokių, kurie valdomi vos dviejų mygtukų paspaudimu, iki tokių, kuriais norint naudotis prireiks ne kartą perskaityti instrukciją. De’Longhi šeimos gaminami kavos aparatai išties puikus pasirinkimas, nes būtent italai geriausiai išmano, kokia turi būti tobula kava, o šios kompanijos ilgametė patirtis kavos aparatų rinkoje tikrai garantuoja kokybišką prietaisą ir užtikrina tobulą kavą namuose.

“Kavos Draugas” archyvo nuotr.

Populiariausias kavos aparato modelis

Kaip jau buvo minėta, kavos aparatų modelių yra išties daug, todėl būtina pasirinkti sau tinkamiausią, kad tenkintų kokybė, kaina, modelis bei dizainas. Išsirinkę tinkamą kavos aparatą, galėsite ilgai mėgautis šviežia ir kvapnia kava tiesiog namuose ir dažnai.

Patys populiariausi De’Longhi kavos aparatai yra automatiniai, turintys Latte Crema pieno sistemą. Automatiniai kavos aparatai iš kitų išsiskiria tuo, kad su šio tipo kavos aparatu pasigaminti puodelį kavos yra labai paprasta – reikia tik paspausti porą mygtukų ir po poros minučių ant stalo garuos puodelis kvapnios kavos: nereikės nei malti kavos pupelių, nei suplakti pieno putos. Tuo tarpu Latte Crema pieno sistema gali suplakti skirtingos konsistencijos pieną net iki standžios pieno putos. Tai suteikia galimybę pasigaminti daugiau skirtingų pieniškų kavos gėrimų, ne tik kapučino ar latte kavą.

Kavos aparatai, vertinantiems itališką skonį ir tradicijas

Itališkas espreso Venecijoje kavos mėgėjams skamba kaip tobulo atostogų plano dalis. O jei tai taptų kasdieniu jūsų puikaus ryto ritualu? Tiesa, Venecijoje kiekvieną rytą gal ir nepabusime, tačiau itališkos kokybės espreso kavos puodeliu mėgautis galime – reikia tik itališkos kokybės standartus atitinkančio kavos aparato. Būtent tokius ir gamina De’Longhi šeima. Jų kavos aparatai pasižymi ne tik aukščiausia kokybe, bet ir inovatyviausiomis technologijomis, kurios užtikrina tobulo skonio, itališkas tradicijas išlaikančią kavą. Įsigiję De’Longhi kavos aparatą, kas rytą galėsite mėgautis itališko skonio kava, kuri skoniu ,,nuneš” net iki Venecijos.

Užsakymo Nr. KMC210004

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: