Pexelcom archyvo nuotr.

Artėjant Valentino dienai vis dažniau pagalvojame apie dovanas savo išrinktiesiems. Kiekvienas norime nupirkti dovaną kuri nustebintų ir pradžiugintų mylimą žmogų, be to, būtų naudinga, išskirtinė, gal net pati geriausia kada nors gauta. Visgi, noras nustebinti dažnai sukelia daug vargo, nes ne visada lengva išrinkti tinkamą dovaną. Jei norite nustebinti mylimą moterį, dovanokite ne brangiausius papuošalus ar firminius kvepalus, bet praktiškas dovanas, kurios palengvintų jos kasdienybę, kaip pavyzdžiui, depiliacija lazeriu. Tokia dovana nepaliks abejingų, tad jei dar neturite dovanos savo mylimajai – šis straipsnis kaip tik jums!

Viskas, apie lazerinę depiliaciją

Lazerinė depiliacija tai ilgalaikis plaukelių šalinimo būdas. Šios procedūros metu lazeris vedžiojamas tuo odos plotu, nuo kurio norima pašalinti nepageidaujamus plaukus. Lazerio skleidžiama šviesos šiluma sunaikina plauko folikulą visam laikui, neleisdama jam daugiau ataugti. Būtent melaninas, esantis plauko folikule, sugeria lazerio šviesą kuri jį tiesiog sunaikina.

Lazerinės depiliacijos praktiškumas

Lazerinė depiliacija yra praktiška dovana, turinti daugybę privalumų. Didžiausias šios dovanos privalumas yra tai, kad tokio tipo depiliacija užtikrins ilgalaikį efektą. Atlikus lazerinės depiliacijos kursą, mylimas žmogus mėgausis glotnia oda ne kelias savaites, o ilgą laiką.

Dar vienas šios dovanos pliusas yra tai, jog sutaupoma laiko. Atlikus depiliacijos lazeriu kursą, neteks eikvoti tiek daug brangaus laiko ir pastangų nuolatinei depiliacijai vargstant skustuku ar vašku, todėl jūsų mylimoji galės daugiau laiko praleisti su jumis ar užsiimdama kitais, daug malonesniais dalykais. Visgi, specialistai rekomenduoja šią procedūrą atlikti kartą į metus.

Lazerinė depiliacija yra išties puiki dovana, kuri jūsų mylimąją išgelbės nuo pasitaikančių nepatogių, kasdienių situacijų tiek sporto klube, tiek SPA centre, tiek paplūdimyje kai netyčia gali pasimatyti nepageidaujami plaukeliai ir priversti jaustis nemaloniai, suteiks daugiau pasitikėjimo savimi.

Pexelcom archyvo nuotr.

Galbūt rimtai apsvarstyti tokią dovaną padės faktas, kad ši procedūra yra visiškai neskausminga. Šiuolaikiniai prietaisai yra pagaminti taip, kad sukeltų kuo mažiau diskomforto žmogui, todėl lazerinės depiliacijos metu pacientas jaučia tik švelnų dilgčiojimą. Dovanodami lazerinę depiliaciją, galėsite būti ramūs, kad jūsų dovana nesukels nemalonių pojūčių.

Ši dovana tikrai bus naudinga ir toms, kurios kenčia nuo įauginėjančių plaukų sukeliamų infekcijų. Būtent po lazerinės epiliacijos kurso daugiau niekada neteks rūpintis nei infekcijomis, nei odos bėrimu ar paraudimu, nes po šios procedūros plaukeliai visai nebeataugs arba jų ataugs labai mažai.

Kiek procedūrų reikia atlikti, norintiems pasiekti maksimalių rezultatų?

Norintiems ilgam laikui atsikratyti kūno plaukelių reikia žinoti, kad vienos lazerinės depiliacijos neužteks. Įprastai atliekamas 6 – 8 procedūrų kursas. Jei nutrauksite procedūrų kursą po vienos ar dviejų depiliacijų, norimo rezultato tikrai nepasieksite, nes po pirmosios procedūros pašalinama tik apie 20 % visų nepageidaujamų plaukelių, be to, tikėtina, kad laikui bėgant ir šie ataugs.

Norintiems, kad plaukelių šalinimas lazeriu būtų efektyvus, svarbu laikytis sudaryto grafiko, procedūrų smarkiai nevėlinti. Visgi, nors, atlikus procedūrų kursą, tikimasi ilgalaikio efekto, tačiau dėl hormonų ir genetinių ypatumų gali nutikti, kad praėjus ilgesniam laikui procedūrą teks kartoti kartą per metus. Reikėtų žinoti, kad pačių geriausių rezultatų gali pasiekti tamsiaplaukės, turinčios šviesesnę odą.

Ar depiliacija lazeriu yra tinkama ir veiksminga kiekvienai?

Dažnai ne visos medicininės estetinės procedūros yra tinkamos kiekvienam žmogui. Lazerinę depiliaciją galima atlikti tiek vyrams, tiek moterims. Svarbu žinoti, kad lazerio procedūros nėra atliekamos nėščiosioms. Ši procedūra yra tinkama visiems odoms tipams: ją galima atlikti tiek turintiems labai riebią, tiek sausėti linkusią odą.

Žinoma, prieš procedūrą būtina atlikti keletą svarbių veiksmų tam, kad pasiektumėte maksimalių rezultatų. Likus mėnesiui iki depiliacijos patartina vengti saulės vonių ar soliariumuose teikiamų paslaugų. Apskritai šią procedūrą rekomenduojama atlikti šaltuoju metų sezonu, kai saulės spindulių yra mažiau, o jų aktyvumas ne toks didelis. Vadinasi, drąsiai galite dovanoti lazerinės depiliacijos procedūrų kursą ar pirmąją procedūrą Šv. Valentino dienos proga.

Taip pat prieš procedūrą, bent mėnesį laiko, pageidautina nerauti plaukelių epiliatoriumi, vašku ar cukrumi. Likus dienai iki procedūros būtina nusiskusti plaukelius, nes depiliacija atliekama tik ant švarios odos. Po procedūros taip pat reikėtų vengti saulės, nenaudoti įdegio kremo, stengtis nepamiršti užsitepti apsauginio kremo (bent SPF50). Taip pat labai svarbu suderinti su gydytoju procedūrų grafiką (nuo vienos iki kitos procedūros paliekant apie mėnesio laiko tarpą).

Pexelcom archyvo nuotr.

Kurios kūno vietos yra tinkamos šalinti plaukelius

Lazerinė depiliacija yra išties unikali tuo, kad šia procedūra plaukelius galima pašalinti nuo kiekvienos kūno dalies. Svarbu, kad ant odos nebūtų randų, tatuiruočių ar ilgalaikio makiažo. Lazeriu plaukelius galima pašalinti nuo galvos iki kojų: tiek nuo veido srities (viršutinės lūpos zona, skruostai, smakras), tiek nuo kojų (blauzdų, šlaunų), be to, ši procedūra yra tinkama ir norintiems pašalinti plaukelius nuo nugaros, sprando, krūtinės zonos ar net bikini srities. Lazerinė depiliacija yra saugus ir efektyvus plaukelių šalinimo būdas puikiai tinkantis norintiems pašalinti plaukelius nuo bet kurios kūno vietos, nes prieš atliekant procedūrą visada įvertinamas odos jautrumas ir pasirenkamas saugiausias bei veiksmingiausias lazerio spindulių impulsas. Taip pat svarbu pasakyti, kad plaukelių šalinimas lazeriu yra patvirtintas klinikinių tyrimų –- šią procedūrą atlieka sertifikuoti gydytojai, turintys ilgametę patirtį, todėl ši procedūra yra tikrai saugi ir patikima.

Nudžiugins kiekvieną dailiosios lyties atstovę

Beveik kiekviena moteris po Kalėdų eglute radusi dovanų kuponą skirtą lazerinei depiliacijai, tikrai apsidžiaugs. Pati pagrindinė šio džiaugsmo priežastis yra tai, kad moteris gaus labai praktišką dovaną. Dažnai pačios moterys tokioms procedūroms gaili tiek laiko, tiek pinigų, nes tiesa ta, kad tai tikrai nepigi procedūra (prisiminkime ir tai, kad jos reikia ne vienos). Džiugins tai, kad rezultatai suteiks galimybę ne tik mėgautis gražia, glotnia oda, bet ir proga pabėgti nuo rutinos, pasilepinti ar bent trumpam atsikvėpti. Lazerinė depiliacija – dar ganėtinai nauja procedūra Lietuvoje, kurią kol kas išbandė mažuma

Pabaigai

Didžiųjų metų švenčių proga kiekvienas vyras nori palepinti savo išrinktąją. Kartais geriausia dovana – praktiškiausia, o moterims neretai tai grožio procedūros. Nors Lietuvoje ši procedūra yra nauja, tačiau tai gali būti visiškai saugi ir patikima dovana, kuri atneš ilgalaikį abipusį džiaugsmą. Tai puikus pasirinkimas norintiems, kad mylima moteris būtų laiminga, savimi pasitikinti ir spinduliuojanti grožiu. Lazerinės depiliacijos dovana apsidžiaugs kiekviena savo grožiu besirūpinanti moteris, o jūs būsite ramūs, kad jūsų dovana bus pati orginaliausia po Kalėdų eglute.

Užsakymo Nr. KMC210004

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: