Pexels.com archyvo nuotr.

Solidus takas vaikščiojimui būtinas kiekvienam kiemui – juk žolės ar žvyro nuolat mindyti nesinori. Trinkelių klojimas, kaip ir daugelis kitų namų įrengimo darbų, reikalauja tam tikrų žinių, todėl neturint patirties visada rekomenduojama samdyti žmones, išmanančius panašius darbus. Juk visada geriau sumokėti daugiau, tačiau žinoti, kad darbas bus atliktas kokybiškai ir rezultatu bus galima džiaugtis daugybę metų.

Taigi, į ką atkreipti dėmesį prieš pradedant darbus?

  • Gerai apgalvokite tai, kur dažniausiai vaikštote kieme ir nesibaiminkite vingių, posūkių, nes įrengus vien tiesų kelią kyla rizika, kad vėliau vis tiek bus išmindžiota šalia esanti žolė siekiant sutrumpinti kelią.
  • Trinkelių takas dažniausiai ribojasi su šalia augančia žolyte, todėl trinkeles geriausia kloti taip, kad jos būtų su nedideliu paaukštinimu tam, kad žolė, žemės ir purvas nekristų ant tako.
  • Atsižvelkite į trinkelių formą, nes skirtingos formos tinka skirtingo tipo įrengimui. Galima pateikti tokį pavyzdį – toje trinkelėmis išklotoje vietoje, kuri planuojama kaip važiuojamoji dalis, labiausiai tinka trinkelės, kurios persiriša viena su kita.

Trinkelių klojimas reikalauja tobulo santykio tarp estetikos ir funkcionalumo, todėl jei nesate užtikrinti, koks variantas tinkamiausias jūsų kiemui, kreipkitės į ekspertus.

Užsakymo Nr. KMC190088

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: