Organizatorių archyvo nuotr.

Gimtadienis yra ta diena, kai norisi nustebinti savo vaikiną ne tik dovanomis, bet ir staigmenomis. Tuomet tenka pasitelkti savo kūrybiškumą ir vaizduotę. Tai padaryti padės laisvalaikio dovanų idėjos, kurios ne tik suteiks nepamirštamų įspūdžių, bet ir puikių emocijų, kurias tikrai ilgai prisiminsite. Trumpai apžvelgsime kokios idėjos galėtų tapti puikiomis dovanomis, gimimo dienos proga. Populiariausios dovanos vaikinams yra šios:

  • Poilsio dovanos. Šioje dovanų idėjų kategorijoje galite surasti pačių įvairiausių pasiūlymų, nuo nakvynės ir romantiškos vakarienės bet kuriame Lietuvos kampelyje, iki SPA procedūrų ir vandens pramogų populiariausiose sanatorijose kurortiniuose miestuose ar Lietuvos pajūryje. Galima rinktis lėtą poilsį ir kaimo turizmo sodybose nuostabios gamtos apsuptyje. Taip galėsite palepinti savo vaikiną ne tik dėmesiu, bet ir grožio ritualais, atpalaiduojančiu masažu ar pirties procedūromis.

  • Ekstremalios pramogos. Kiekvienas vyras slapta svajoja pralėkti su super klasės sportiniu lenktyniniu automobiliu ar adrenalino troškimą numalšinti, ekstremaliu skrydžiu. Galima rinktis pačius įvairiausius variantus, su kokiomis priemonėmis galite pasimatuoti savo drąsos lygį. Rinkitės nuo oro baliono, iki šuolio parašiutu. Na, jei manote, kad tai per daug pavojinga ir jums baisu paleisti savo mylimąjį, tuomet galite išrinkti pramogą – išmėginti skrydžių simuliatorių. Taip pat galima rinktis ir skrydį lėktuvu, parasparniu, sklandytuvu ar sraigtasparniu. Kalbant apie auto-moto ekstremalias pramogas, tai tikrai daugumai patinka kartingai ir sportinis azartas laimėti lenktynes trasoje. Galima pasirinkti ne tik šią transporto priemonę, bet ir keturračius, bagius, džipus, motorolerius, motociklus, lenktyninius drifto automobilius ir net pasivažinėjimą tikru tanku ar retro automobiliu. Ne mažiau gniaužiančios kvapą yra ir ekstremalios vandens pramogos: pasiplaukiojimas vandens motociklais, kaitais ar vandens slidėmis. Žinoma galima rinktis ir ramesnius variantus, kurie suteiks ne ką mažiau emocijų.

  • Šaudymas profesionaliais ginklais. Ne veltui vyrai tiesiog dievina veiksmo filmus, kur vyksta kovos scenos ir super herojai ar slaptieji agentai vykdo savo misijas, gelbėdami pasaulį. Tad leiskite savo vaikinui nors akimirkai pasijusti veiksmo filmo herojumi ir pamiklinti savo ranką, išbandant savo taiklumą, šaudant iš įvairių ginklų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: