Pehels.com archyvo nuotr.

Tik apsidairai, o pirmąsias draugystės akimirkas keičia nedidelės judviejų šventės ir tradicijos. Tokiomis akimirkomis šmėsteli mintys – ką sugalvoti dar, kad dovanos vaikinui paliktų neišdildomą įspūdį! Nors atrodo, kad anksti sukti galvą dėl staigmenų, verčiau nelaukti paskutinės minutės.

Ką žinoti apie pirmąsias dovanas?

Kiekvieni santykiai susideda iš nedidelių dalykų – prasideda nuo pašnekesių, vėliau atsiranda abiems patinkanti muzika, maistas ir veiklos. Psichologų teigimu, malonūs siurprizai užtikrina tvirtesnius poros ryšius – partneriai labiau pasitiki vienas kitu ir kuria sveikus santykius. Juk nuo pirmų draugystės akimirkų pradeda formuotis dovanų įteikimo kultūrą. Gerai apgalvota gimtadienio dovana draugui parodo, kad vienas kito atidžiai klausotės.

Kalėdos yra nuostabi proga kurti jaukias, šiltas tradicijas. Jei nusprendėte klasikines dovanas iškeisti į vis kitas pramogas, šventės taps nepamirštamomis akimirkomis. Dar geriau – nuolat išbandysite naujas veiklas, o dovanų paieškos nebevargins. Liks vienintelis rūpestis – apsispręsti, kokiai pramogai dovanų kuponą šįkart padovanoti.

Jei nuojauta nesiliauja kuždėjusi apie akimirką, kai jis priklups pažadėti amžinosios meilės, metas pradėti planuoti siurprizą ir jam! Skamba keistai? Juk gyvenimą praleisite kartu, tad ir sužadėtuvių dovana turi pasirūpinti kiekvienas. Šiurpuliukai prabėga vien pagalvojus apie TĄ dieną, o dar išsvajotos atostogos dviese ar atpalaiduojančios akimirkos SPA … kas gali būti geriau.

Ką žinoti apie laisvalaikį kartu?

Porų psichologai pataria atrasti bendrų veiklų ir neapsiriboti vien tik komforto zona – taip, serialai ir buvimas namuose įeina į šią kategoriją. Paprasčiausi užsiėmimai – nuo pasivaikščiojimų iki aktyvių pramogų padės geriau pažinti ir suprasti vienam kitą, atrasti bendrų pomėgių.

Jei daug laiko praleidžiate kartu, neprošal pasilepinti poilsio dovanomis. Vaikinas neatsisakys pasimėgauti masažu, pirtimi ar pramogomis baseine. Draugą galima stebinti kad ir kiekvieną dieną – juk nebūtina laukti išskirtinės progos.

Geriausių idėjų rasite svetainėje Beta.lt. Juk dar niekada nebuvo taip paprasta pradžiuginti brangų žmogų! Internetu įsigysite dovanų čekį pigiau, o pasiūlymai – tiesiai iš pramogų organizatorių ir tik geriausia kaina.

Užsakymo Nr. KMC210023

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: