Pexels.com archyvo nuotr.

Pamirškite kraustymosi vargus ir patikėkite visus planavimo, daiktų nešiojimo, baldų pervežimo darbus UAB Judisa dirbantiems logistikos ekspertams. Pateikiame kelias priežastis, kodėl jums naudinga rinktis įmonės teikiamas kraustymo paslaugas viename pakete:

1. Viena įmonė – visi reikalingi specialistai. Kai visus kraustymosi etapus planuojate patys, sugaištate daug laiko derindami skirtingus darbus su skirtingais žmonėmis. Pasamdę vieną įmonę, galėsite būti ramūs, kad visi kraustymo darbai bus suderinti sklandžiai ir atlikti būtent tokiu laiku, kokiu planavote.

2. Laiko taupymas jums. Kam vargti, stresuoti ir visus kraustymo darbus atlikti pačiam, jeigu už jus tai gali padaryti ekspertai? Kraustymasis – varginantis darbas, kurį atliekant labai lengva netilpti į nusistatytas laiko ribas ir taip sugaišti dar daugiau laiko nei buvo planuota.

3. Nuo baldų išrinkimo senose patalpose iki surinkimo naujose. Jūsų pageidavimu darbuotojai tvarkingai išrinks jūsų baldus, juos nuneš, o naujose patalpose vėl surinks. Bus pasirūpinta viskuo – net daiktų pakavimo medžiagomis.

4. Nestandartinių krovinių gabenimas. Jeigu reikalingas nestandartinių krovinių pervežimas, UAB Judisa taip pat pasirūpins, kad kiekvienas darbo etapas būtų atliktas kruopščiai ir laiku.

Kraustymo paslaugos jūsų patogumui – viskas nuo plano sudarymo iki baldų surinkimo jūsų naujuose namuose!

Užsakymo Nr. KMC190067

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: