Organizatorių archyvo nuotr.

Ruošiatės keliauti pas emigravusius šeimos narius ar draugus ir norite sumažinti tėvynės ilgesį nuveždami prisiminimų apie artimą kraštą? Dovanų idėjų pasirinkimas šiomis dienomis labai platus, todėl nenuostabu, kad sunku pasirinkti. Lietuviškos lauktuvės, teikiamos pačiomis įvairiausiomis progomis – puiki galimybė nustebinti gyvenančius užsienyje. Svarbu turėti omenyje, kad Lietuva turi kuo didžiuotis, tad įteikite tokias lauktuves, kurios apie tai primintų! 

Tegul lietuviška atributika sužadina prisiminimus! 

Skirtingų dizainų marškinėliai, džemperiai, kepurės su lietuviškais užrašais ar trispalve veikiausiai suteiks malonių emocijų kiekvienam tautiečiui. O ką manote apie auskarus ar pakabukus grandinėlėms su lietuviškais motyvais? Šiuolaikinis drabužių bei aksesuarų asortimentas gali pasiūlyti daugybę stilingų ir nenuobodžių sprendimų. Svarbiausia renkantis – originalumas. 

Tas saldus lietuviškas skonis…

Saldumynus mėgsta daugelis, todėl apsvarstykite galimybę savo artimiesiems padovanoti lietuviškų saldėsių, kuriais mėgaujantis neįmanoma negalvoti apie gražias akimirkas. Įvairios parduotuvės tiesiog mirga nuo šokoladinių saldainių dėžučių su lietuviškais akcentais ir miestų pavadinimais. O ką manote apie šakotį, šimtalapį, skanius sausainius ar kitus kepinius? Galimybių daug, belieka išsirinkti! 

Turite verslo partnerių ar svarbių klientų užsieniečių? Nustebinkite juos! 

Galbūt artėja verslo susitikimas, į kurį atvyks svečiai iš užsienio arba jūsų pačių laukia kelionė į kitą šalį, kur susitikdami su verslo žmonėmis norėsite įteikti jiems asmenines dovanas? Rinkitės tokias, kuriomis atskleistumėte nors dalelę šalies kultūros, tradicijų bei paveldo, o tai gavęs užsienietis norėtų pasidomėti apie Lietuvą plačiau. Tad kokios lietuviškos lauktuvės tokiu atveju tiktų labiausiai?

  •  Tradiciniai lietuviški gardėsiai ir jų rinkiniai

Kas geriau už tradicinius skonius gali atskleisti šalies išskirtinumą? Valgomos lauktuvės neįpareigoja ir paprastai tinka visiems, tad jei reikia dovanų užsieniečiams, visuomet prasminga pagalvoti apie skanius gaminius. Puikus sprendimas – dovanoti rinkinius, kuriuose skirtingi produktai geriausiai atskleis lietuvišką išskirtinumą. Tokios lauktuvės užsieniečiams be jokios abejonės patiks ir nustebins. Puikių sprendimų visada galite rasti ir užsakyti internete. 

 

  • Lino gaminiai

 

Lininės servetėlės, staltiesės, maišeliai ar drabužiai bei jų akcentai puikiai atskleidžia lietuvišką paveldą, nes ši kultūra buvo auginama jau nuo seniausių laikų. Lietuvių tautodailininkų dirbiniai maloniai nustebins ne tik artimus šiai šaliai žmones, bet ir užsieniečius. 

 

  • Baltijos jūros gintaras

 

Ne tik pačių lietuvių, bet ir užsieniečių ypač vertinamas gintaras gali tapti pačia geriausia lauktuve. Skirtingais atspalviais žaidžiantis, dažnai papuoštas ypatingais inkliuzais gintaras turi ir įvairių teigiamų savybių, todėl jo detalių turintys suvenyriniai aksesuarai ar dirbiniai suteiks malonių emocijų ir bus gerai įvertinti. Išskirtinės dovanos su gintariniais akcentais tiks tiek moterims, tiek vyrams. Nustebinkite verslo atstovus stilingais kortelių dėklais, knygų skirtukais, veidrodėliais, raktinėmis ar kitais gaminiais.

Užsakymo Nr. KMC190084

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: